Известие

Collapse
No announcement yet.

Гуми за Драг или/и за писта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RASTIL Покажи съобщение
    ...
    А Ти кой беше всъщност???
    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Поредния пич, където се е превъзбудил малко покрай хубавата кола.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003 г.
      Alfa Romeo 164 2.0 T.S.

Comment

http://camskill.co.uk/
        те ви гуми
        само 9 паунда на гума до БГ

и пак пребиват цените на кой да е български сайт
        Last edited by WhitePower; d.m.y г., 21:28.
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Мисля че имах някъде останали рали сликове. Yokohama бяха, но не помня модела. То си беше доста отдавна. С тях карах Лада-та едно време. Джантите обаче още си ги спомням, понеже бяха може би единствени в България. Бяха 9.5J отзад и 8J отпред, бяха сваляни от някаква стара Тойота и ми ги докараха от Унгария. Много приличаха на ББС, но беше друга марката , не си спомням вече. Та ще се поразровя да видя дали е останал някой и друг слик, макар че и да има, те ще са толкова зле, че аз не бих рискувал. Мисля че някое Пунто може да се обуе с безплатни сликчета за един два "трак" дни.

Поздрави
          Under 400bhp makes baby jesus cry.
          (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Първоначално публикувано от RASTIL
            Аз пък си търся 195/50/15 гуми колкото по ефтинджос - толкова по добре даже от една две гумаджийници ми ги подаряват! Познайте кво правя с тях
            Това което аз съм правил преди 5 години на калояново.
            Я се успокой малко "състезател"! Ако много караш и колата ти е "самолет" има си писти за тази цел с времеизмерване. За сега само се излагаш с постовете си.
            Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
              Мисля че имах някъде останали рали сликове. Yokohama бяха, но не помня модела. То си беше доста отдавна. С тях карах Лада-та едно време. Джантите обаче още си ги спомням, понеже бяха може би единствени в България. Бяха 9.5J отзад и 8J отпред, бяха сваляни от някаква стара Тойота и ми ги докараха от Унгария. Много приличаха на ББС, но беше друга марката , не си спомням вече. Та ще се поразровя да видя дали е останал някой и друг слик, макар че и да има, те ще са толкова зле, че аз не бих рискувал. Мисля че някое Пунто може да се обуе с безплатни сликчета за един два "трак" дни.

Поздрави
              ее ще си ги купим , само да стават за каране )
              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Намерих си едни 17-ки с джанти в англия ?
                1.5 лири на кг. и с при теб до 1 седмица
                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                  1.5 лири на кг. и с при теб до 1 седмица
                  Това е скъпо ,мога да препоръчам фирма за 1.20 на кило ,над 50 кила 1 паунд и над 100 0.80 паунда !
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Вижте на какво попаднах.
                    http://www.camskill.co.uk/products.p...523s4429p57676 тука има и други размери,ама нее в Бг.
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• за гума 225/40/18 цената е 390 лв без доставката. В България можеш да си намериш на доста по-ниска цена ми се струва
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        Вижте на какво попаднах.
                        http://www.camskill.co.uk/products.p...523s4429p57676 тука има и други размери,ама нее в Бг.

Че кво те притеснява, те имат доставка за EU. Притеснителното е като за мен трябват 4х159 паунда = 636 паунда или 1440 лева за да се обуя в сликове.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          за гума 225/40/18 цената е 390 лв без доставката. В България можеш да си намериш на доста по-ниска цена ми се струва
                          това е семислик , а цената в БГ няма как да е по малка на тази гума
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                            това е семислик , а цената в БГ няма как да е по малка на тази гума
                            Ами не знам, как тогава Йокохама AVS Sport се намира за 300 лв без отстъпката?
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от RASTIL Покажи съобщение
                              Да са намеся и аз, като черна станция на бели вълни...
                              Прочетох и аз 4-5 страници и гледам Ви робувате на разни марки... С кола 200 и кусур коне при старт от място едва ли някой би могъл да усети разлика в сцеплението при две различни марки или модели гуми Има едно друго важно нещо, което никой тук не е засегнал, като проблем макар да има постове и на пистови и на драг - "състезатели"... Някой замислял ли се е, че е много важно съотношението ширина на гумата и маса върху нея..... Я малко съждения в таз посока ! Примерно 205/50/15 марков слик от най-скъпите еднакво добре ли ще работи натоварен с 200 и с 400 кг. Пък за доброто сцепление топлата вода е открита - щар по щар
                              Разлика от 215/40/16 различни марки улична гума и Тойо 888 205/50/15 разлика има "мъъъъъничка" ... Бобо, кажи му и ти

Comment

• При кофти избор на стрийт гуми и 4/4 не помага!!!!!!!

Принципно гумите се избират за типа каране (състезание),драг,тайм атак,дрифт и прочие.

За драг се предпочитат по широки,по високи и по меки гуми,наречени "драг радиал".

За писта се избират,ниски гуми и според вида на трасето ,ширина и вид на сместа,мека/средна/твърда,чист слик или нарязан или семи.

При пистово каране има много неща които се променят(камбър,кастър,тое) за да може даденият автомобил да извлече максимално сцепление с пистата,а при драга е коренно различно,колкото се може по леко и колкото може по големи гуми.
                                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
                                X