0889447433
Известие
Collapse
No announcement yet.
турбо боксер 2
Collapse
X
-
Гонки имаше и раносметката е : първи старт от място ме взе с около 1-2 коли на 400 метра. Тръгва мн добре алфата със 15" полуслик и олектена от към интериор
Тогава обаче карах на ниското налягане (1 бар) направихме и 2 летящи, които взех аз с малко.
После на голямото налягане направихме пак един-два старта , на които според мен вече нещата бяха изцяло в моя ползва , особено на летящите. Ще има и продължение скоро ! Подчертавам , че алфата си върви много сериозно! Но също за мен фията върви повече
Comment
-
Евала така се правиИзлизаш, правите гонка и после резултатите в рамките на 2-3 дена, а не както в повечето случаи - виртуални гонки 1-2 месеца и накрая реално гонка никога не се осъществява!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen_rj Покажи съобщениеГонки имаше и раносметката е : първи старт от място ме взе с около 1-2 коли на 400 метра. Тръгва мн добре алфата със 15" полуслик и олектена от към интериор
Тогава обаче карах на ниското налягане (1 бар) направихме и 2 летящи, които взех аз с малко.
После на голямото налягане направихме пак един-два старта , на които според мен вече нещата бяха изцяло в моя ползва , особено на летящите. Ще има и продължение скоро ! Подчертавам , че алфата си върви много сериозно! Но също за мен фията върви повечеAlfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen_rj Покажи съобщениеГонки имаше и раносметката е : първи старт от място ме взе с около 1-2 коли на 400 метра. Тръгва мн добре алфата със 15" полуслик и олектена от към интериор
После на голямото налягане направихме пак един-два старта , на които според мен вече нещата бяха изцяло в моя ползва , особено на летящите. Ще има и продължение скоро ! Подчертавам , че алфата си върви много сериозно! Но също за мен фията върви повече-жалко,че доста мнения изчезнаха!Пуснете някой клип?
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Comment
-
От към клипове беше много зле положението, има само 1 старт сниман, и той е най-лошия за мен, сниман от 2 камери, но ще го пусна все пак разбира се
На втория клип правим летящ , вече на 1,3 карам и там си заминавам на всяка предавка... но не се вижда на клипа...
http://vbox7.com/play:d6c4595a1f
http://vbox7.com/play:ac0270fb75
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеВидя ли,че не е толкова страшно-жалко,че доста мнения изчезнаха!
Last edited by plamen_rj; d.m.y г., 00:59.
Comment
-
Определено си личи, че на старта полезното действие не е много високо за Фиата. Но за сметка на това и двeте коли вървят прекрасно. Аз лично ще се радвам, ако виждам повече действие от тях в бъдеще, във форума или на живо.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
браво на момчетата и двете коли са доста силни и много хора ще отпаднат от тяхalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=d4xHOMh2s_Y брато а защо не казваш че алфата е 1.7 пак ти си 2000 и турбината ти е доста по голяма и аз карам на 0.8 пак ти на 1 бар летящите стартове не исках да ги правим защото както ти казах съединителя замина доста и няма смисъл фиата върви но от място няма шанс когато искаш ще има реванш но ще сменям първо съединитела и тогава ще видим ,а пък ако фиата сега вървеше повече след старта трябваше да ме разминеш маиLast edited by bobaka; d.m.y г., 16:53.
Comment
-
Тия лафове аз съм 1,7 ти си 2,0 не ги пускай, щото сам каза , че нищо не отбираш от тия неща! А дали няма разлика степен на сгъстяване, газоразпределяне и др. фактори освен на колко надуваш? Другото- турбината ми не е по-голяма - турбото ми е от 265 коня лансър ЕВО. Трето я кажи след като се върнахме , по тъмното, от трите старта които направихме (2 летящи и един от място) беше ли поне за половин секунда пред мене ??
За да е чисто и ясно всичко следващия път заставаме , качваме по един човек в колите с камери и правим 3 старта 0-200 да се види истината
Все пак признах че съм паднал на старта от клипа, ама дотам. други загуби не си спомням да имах
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеhttp://www.youtube.com/watch?v=d4xHOMh2s_Y брато а защо не казваш че алфата е 1.7 пак ти си 2000 и турбината ти е доста по голяма и аз карам на 0.8 пак ти на 1 бар летящите стартове не исках да ги правим защото както ти казах съединителя замина доста и няма смисъл фиата върви но от място няма шанс когато искаш ще има реванш но ще сменям първо съединитела и тогава ще видим ,а пък ако фиата сега вървеше повече след старта трябваше да ме разминеш маи
А ти защо не казваш, че колата ти тежи не повече от 1200 кг. а фиата - 1320кг ?? Това не е ли фактор?
Ако твърдиш, че Фиата няма шанс от МЯСТО, пуснете се от място до 200+ ускорение и ще се види дали е така.
Колегата си призна, че е паднал от място и даже си качи клиповете. От твоя страна има само 1 качен клип как биеш....Last edited by tISHI; d.m.y г., 19:22.
Comment
-
Ще ви почакам още малко и после.........
Comment
-
Пичове, колите вървят добре, няма кво толкова да спорите. Ако има нещо заставате пак когато колите са в кондиция и свирявате без да има оправдания после.
Иначе към колегата с купето... ти нямаш ли виско? Гледам на старта от място само едната гума въртеше.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
Comment