Известие

Collapse
No announcement yet.

Дино резултати (само графики)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    И като се събудиш пак те тресе тока а
    епа оти да ме тресе, тебе сигурно може да те тресе не те знам ))
    Това турбо знаеш ли че вади 260 коня ?
    И искаш да кажеш че не надува на 1.2 бара ??
    И при положение, че са измерени 161 кВт при 1 бар на хъбове, което прави 219 коня на главини ,слагаме 7-8 % загуби и виждаме около 236 коня, пак да подчертая за неразбралите, при 1 ( един ) бар
    Сега въпросът е при 1.2 бара дали няма да вдигнем едни 14 коня че да достигнем кръглата цифра от 250 конье
    Айде аз ще си лягам, така по-далечко от контакта да не ме фане, че гледам ти знаеш как е

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
    YouTube
    evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
      И при положение, че са измерени 161 кВт при 1 бар на хъбове, което прави 219 коня на главини ,слагаме 7-8 % загуби и виждаме около 236 коня, пак да подчертая за неразбралите, при 1 ( един ) бар
      Сега въпросът е при 1.2 бара дали няма да вдигнем едни 14 коня че да достигнем кръглата цифра от 250 конье
      Айде аз ще си лягам, така по-далечко от контакта да не ме фане, че гледам ти знаеш как е
      Ици,не е важно колко коне имаш,а за колко от тях вървиш!!!
      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
        Даже колкото повече те тресе толкова повече вдигаш загубите

само немога да разбера що собственника не напише колко налягане държи колата на пътя
        Last edited by Bobo; d.m.y г., 19:42.
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дрига, това пък с конете и колко върви какво общо има тук ?

Бобо, за загубите може да отидеш в Проспийд и да им обясниш на хората кое как, щот не аз съм решил че за предно са им толкова загубите
          Виж, ако вземе да кажеш че резултата измерен при тях е резултат на мотора, ще се посмея само

И да, турбото държи 1.2 бара на пътя, откъде знам ли, ами дали това не е вариант на чип, който съм разработил на 8 коли (може да пропускам някоя в бързината) с тоя мотор и стоково турбо ?

Ако опитът и инфото са ти за Евокарс чипа, той надува на 1.1 бара при 6000,а при 7000 е на 0.8 бара и му дават 230-240 коня при сток кулер и генерация

А пък на мен най ми е интересно като се пипне на дино конкретната кола и хоп - още някой кон взел че излязъл

YouTube
          evo2 600

Comment

Пак зачесахте темата за загубите Аз и за това в поста ми с графиката не съм споменал нищо за загуби, точно защото всеки си ги слага, както му харесва Факт е, че който и да питаш от "проспийдци" казват всеки път едно и също - "загубите на предно на това дино са между 5-7%".

Мен лично загубите не ме интересуват. Интересува ме следващия път като отида на същото дино да не съм в минус на тия 161кв, а и диапазона да е ок (да не е па-па-палатков)

На пътя колата държи с 0.1 бара повече от това, което показа на диното (1.2 холд и на 4-та до края държи 1.1бара). Възможно е бууст метъра да е пиян, нямам представа...

п.с. Абе тая тема не беше ли само графики
            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 21:40.
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

аз пък да ви кажа че Келеша е изкарал от 2.0 16 турбо пълен скот 265 коня на дино на едно пунто ГТ
              аре са да видим дали ще му обвините диното или мапера
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                аз пък да ви кажа че Келеша е изкарал от 2.0 16 турбо пълен скот 265 коня на дино на едно пунто ГТ
                аре са да видим дали ще му обвините диното или мапера
                На гуми колко е, ако си виждал графиката ? Че собственика така и не я качи в темата си.
                А и не беше ли казал, че турбото е правено някакво хибридно?

YouTube
                evo2 600

Comment

Тази тема пише, че е само за дино графики. Какво направихте вие тука? Приказвате си

Ето да не съм офф една Алфа да пусна и аз тука
                  Attached Files
                  Last edited by oem; d.m.y г., 15:51.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Дино графиката с най-малко конски сили :

Розовата е стоковата.

Черната пробна но не ми хареса
                    Attached Files
                    Last edited by The_Game; d.m.y г., 20:12.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Това преди и след тунинг ли е?
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Това преди и след тунинг ли е?
                        Да още от миналата година ама на хартия беше обявено друго.

Та след спор се стигна до въпросния дино стенд.

За щастие накрая ми върнаха парите
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                          Да още от миналата година ама на хартия беше обявено друго.

Та след спор се стигна до въпросния дино стенд.

За щастие накрая ми върнаха парите
                          Ми крайно време е да проумеем, че с чиповете варианта е един, дино преди и след, останалото е "Пунт и пластика, и на магарето - ластика!".
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Ми крайно време е да проумеем, че с чиповете варианта е един, дино преди и след, останалото е "Пунт и пластика, и на магарето - ластика!".
                            Амин!
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Да пусна и моя АБФ - сгъстен около 11.5 с валове 26х градуса с 95 бензин.. да се гледа само графиката със 174 коня.. другите са вероятно пияни.
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от iago Покажи съобщение
                                Да пусна и моя АБФ - сгъстен около 11.5 с валове 26х градуса с 95 бензин.. да се гледа само графиката със 174 коня.. другите са вероятно пияни.
                                максимален въртящ момент на 6200 тая кола ще изглежда интересна за каране
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X