Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект -147 ГМО :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• .....
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 23:26.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Аххаха доказано е, че със заводските коне показани на проспийдското дино се лУпат 200+ коньовите дизеляци ( а и не само), така че за стоковите коньиее се борим
      Айде 10 коня над заводските ти пожелавамм което наистина ще е много добре!!!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• в цифри колко ти излезе колектора + генерацията ?
        Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
        Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
        Alfa Romeo GT 1.8 TS
        Yamaha R6

Comment

• Естествено българския манталитет е такъв, че когато някой направи нещо, винаги ще се намери друг, който да ти "плюе" на труда

До тук темата беше илюстративна и всичко беше обяснено кое, какво, как и защо се прави и какво в крайна сметка е постигнато.

Не веднъж съм отговарял изчерпателно на десетки ЛС от най-различни колеги, които питат за нещо, което са видяли в моята тема, харесали са го и са искали да го приложат на тяхната кола...Помогнал съм, с каквото мога (съвети, обяснения, лично мнение итн) на всеки от тях от гледна точка на "препатил" и "вече минал по този път", все пак мисля, че това е целта на форума.

Както и да е...Доказа се за пореден път, че в плетенето на интриги и плюенето по даден човек сме най-силни Така, че аз лично загубих желание да споделям, каквото и да било повече Не, че е кой знае какво и ще е голямата загуба, но все пак мислех, че такива теми ще са по-интересни и стойностни за болшинството "Алфисти" или Алфаджии (не знам вече, кое от двете), от колкото тема - кой кво пие тая вечер например или къв тиган да си купи…

Някой хора не се научиха, че ако има нещо да казват - да го кажат в очите, а не ляляля през 5-ти и 10-ти човек да правим интрижки Приемам, че всеки си има право на мнение и да си живее живота по негов си начин, но не приемам двуличието
          Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 23:38.
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Ходи ли на дино че ми е интересно преди и след колектора колко коня е разликата

P.S. не че ще седна да се занимавам с колектори но информативно за атмосферките как седят нещата
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Сега предполагам разбра защо аз нямам тема, въпреки че отговорям винаги на всеки, който се е поинтересувал.
              А и не знам защо обръщаш внимание на коментари от хора, които не знаят как се мерят дължини на рънъри, камо ли как да си настроят собствената кола.
              Резултатите се виждат на диното и на пътя. Хората (компетентните), които нямат една своя графика или доказателство за нещо конкретно, моля да не се изказват зад гърба на тези, дето се опитват да постигнат нещо и го постигат! Глупаво е!
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Aйде да спрете с чата,а!
                Следващото чистене ще е с жълти картончета,а може и некой червен!
                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Колата е супер! Наистина на живо е още по-добра. Браво !
                  Peugeot 307
                  A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• С цел да ми сложиш жълт Картон,ще кажа нещо .... БАтка то повечето са некфи Мишоци и клоуни и само ти говорят зьа гърба .... а фейс то фейс .... яко дрис

Количката е много хубава,предполагам върви и прилично,БРАВО,продължвай все така

Comment

• Аз да попитам имаш ли вече графика на колата след подобренията?
                      AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                      http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                      Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                      BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

...Доказа се за пореден път, че в плетенето на интриги и плюенето по даден човек сме най-силни Така, че аз лично загубих желание да споделям, каквото и да било повече

Аз даже и помолих темата да се заключи или изтрие, защото и до днес продължавам да получавам ЛС с въпроси (кое, как, защо, от къде, ама колко пари) относно ГТА-пакети, колектори, амортисьори, трансплантации от 1.6 към 2.0, чипове, филтри и прочие.

Преди отговарях изчерпателно на всички и им "махах кифтета от очите", а сега не. Написал съм по-горе и защо.

Ако някой има някакви технически питанки,моля да се обръща към някой от сервизите в Общ технически, а не към мен. Със сигурност те ще Ви отговорят, все пак това им е работата и от това ноу-хау си вадят хляба

п.с. Пак ще помоля темата да бъде заключена
                        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:06.

FIAT Coupe 16VT

Comment

п.с. Пак ще помоля темата да бъде заключена
                          Стига бе ще я заключват, нека си питат ти не отговаряй и толкова, колата е уникална сама по себе си и такава 147-ца 2,0тс няма в България, така че заслужава да стои тук!!!

Продължавай в същия дух с развитието на проекта, Светльо!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Стига бе ще я заключват, нека си питат ти не отговаряй и толкова, колата е уникална сама по себе си и такава 147-ца 2,0тс няма в България, така че заслужава да стои тук!!!

Продължавай в същия дух с развитието на проекта, Светльо!
                            И аз сам на сьщото мнение!
                            Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

• Жалко наистина за хубавата тема...снимки,обяснения и прочее.....незнам какви нерви трябва да има човека ,за да издържа на лигавщините на "колегите".........няма да бъде последната "изпразнена" по този начин тема....пак казвам-жалко.
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                Жалко наистина за хубавата тема...снимки,обяснения и прочее.....незнам какви нерви трябва да има човека ,за да издържа на лигавщините на "колегите".........няма да бъде последната "изпразнена" по този начин тема....пак казвам-жалко.
                                подкрепям
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X