If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Случи се нещо неочаквано. На влизане в БГ от Калотина на няколко стотин метра от границата ударих колата си в камък и спуках картер. Моля, ако има някой в района който има картер под ръка - да помага. Аз имам всички необходими инструменти за смяната му в мен. Лошото е, че в момента съм само с испанският ми номер +34669449312. Предварително благодаря на отзовалите се.
Ако искаш,ние можем да помогнем с пътна помощо до Сф/на адски добра цена/,и наличен картер или ремонт на твоя,всичко ще ти излезе около 200 лв.,ако искаш звънни на 0888 198 470
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
200 лв е една мн добра цена .. ако бях аз не бих се замислил на мен от Сливен до Бургас ми зеха толкова само за транспорта хем познати и нз си кво с 1000 уговорки
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
По колата се работи вече.Утре сигурно ще е готова и ще се прибере Явор във Варна.
4 часа слушах как я е направил и просто не можах да повярвам колко нерви и страст е положил (пари не коментирам) за да стане тази кола така както на него му харесва.
Имах невероятен късмет да срещна Явор и да се повозя в така добре изпипаната 145 SELESPEED.Наистина тука е вложено много труд и желание и перфектно изпипан до последният детаил проект.Много безаварйни километри от тук нататак Яворе.
Благодаря на всички за проявеното внимание, отзивчивост и готовност за помощ. Специални благодарности на Васко, Станко и майстора Ники. С тяхна помощ отстранихме повредата часове след злополуката и можах да си продължа пътя. Тия дни продължавам с разказа за моята количка.
Аз много...много бих искал да видя ено клипче Onboard как се държи колата не искам да гледам някакви ускорения от 0-100 просто ми е много любопитно да видя какво представлява това изпълнения за което мога да поздравя и стисна ръката с голямо удоволствие на собственика !
Колегата много сладкодумно обясняваше кое как е правил. Нека той да обясни по-точно кое какво е покрай това газово
На втората и последната снимка е изпарител Меджик и газов клапан, а на другите са газовите инжектори които не са на рейка а са единични и са сложени до бензиновите почти директно в колекторите.
Comment