Известие

Collapse
No announcement yet.

Fiat coupe project- styling + performance

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[... за капачките, давай заводски фиатови капачки и за час ги правя абарт едишън ... 4.16Т ще има ама след като покажа колко може да върви читав 4.16 N/A на 1300 купе :P

Ето и как започнахме играта там ... последни дни на слънце, махнах брони и други боядисвани части, които може да пречат и да се драскат и се почна ...[/QUOTE]

Еее значи си започнал - браво! За жалост при мойте хора засега няма свободно място даже и за мойта тояга...
    Имам 4 чисто нови Фиат и Ланча капачки, като се видиме ще говориме как може да стане
    Успех с проекта!!!

Comment

Гърнета ли нема ...
      Attached Files
      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

В интерес на истината...освен леко смешен звук какво спечели? Дано не го приемеш като заяждане!
        Колата има хубава визия...но този леко псевдо рейсърски звук.....

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
          В интерес на истината...освен леко смешен звук какво спечели? Дано не го приемеш като заяждане!
          Колата има хубава визия...но този леко псевдо рейсърски звук.....
          Какво спечелих ... генерация, за 1/5 от парите който струва (купих я готова от колектора до края, неръждавейка 63мм и само сложих моето крайно гърне) приятно изглеждаща и звучаща(въпрос на вкус е звука, а аз съм голфар по рождение, фен на италианското по кръв) ... Малко предистория - когато взех колата преди 3 години ми изпаднаха гърнетата на 2рия месец, като 90% от хората спрях пред първия сервиз и арабухите ми направиха "нова генерация". От тогава ги проклинам, нямам снимка на старата, но тръбите варираха между 45мм до 60мм (лично съм ги мерил като я свалихме) къде, какво е имало са слагали, така че подобрение дали има незнам и не ме интересува, за мен атмосферния тунинг е неблагодарна и безсмислена работа. Дойде време да сменя сегменти и лагери и реших да си докажа в цифри. Цифри за крайния резултат и всички бонуси около ремонта с цел да живне ще ги споделя като е готова
          Last edited by nastybg; d.m.y г., 11:45.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
            Зависи как е била оригинално. Ако имаш оригинално като на твоята 5 гърнета и оставиш само едно, ефекта се усеща много повече отколкото от "чипосване" примерно
            А, мерси сипи ми и за 5-те гърнета....Вярно са в повече...хем тежи хем пари
            @ Насти....при така поставената сиотуация за готова генерация плъг енд плей си напълно прав

Comment

И за коледа поглезих купето, най-сетне намерих стелки в цвета на кожата (макар и малко непрактично точно сега да ги слагам не издържах), и така избаняхме я, новите стелки с ароматизаторче и понеже ксенончето взе да пали когато иска се обзаведе с нов комплект 6000к ... ето я и обута с QV джантите и чисто новите зимарки
              Attached Files

Comment

Малко глезене по повод хубавото време ...
                Обута вече с новите летни гуми, свещи Denso Iridium и нова решетка между фаровете, най-редкия модел слаган на Фиат Купе ...

Comment

Евала колега колата си я направил супер
                  Lancia Delta 2
                  Alfa Romeo 164 Super

Comment

Всеки път като се разминаваме плезя езика. Уникално красива си я направил!
                    Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

И така понеже неделята беше отредена за вила, скара и хамак реших събота да си причина мускулна треска от търкане на матирали фарове и ето че още ме болят ръцете
                      И така сваляме фаровете от колата ...

След това махаме пластмасата от самия фар посредством пистолет за топъл въздух и без да бързаме ...

И ето какво е състоянието на фаровете преди да започна ....

А ето го и резултата след търкане на водно на ръка с 800 после 1200, 1500 и 2000. След това продължава машинно търкане с водна шкурка 3000 и накрая с машина отново изреждаме пастите 1,2 и 3 на 3М .......

И обратно на колата ... а аз отстрани вече доволно си гриза пържолките

Comment

А сложи ли от онова фолио, за което ми каза на купе срещата?
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Не ... направих един опит, но явно беше грешка да взимам най-тънкото фолио на 3М, защото извивките на фара са тоооолкова гадни, че за да го сложиш без грешка много го разпъваш, не се получава добре и самото фолио се деформира. С две думи изхвърлих в кофата малко хубаво фолио, но ще има 2-ри опит скоро, когато говоря с момчетата от партнерс(вносителите на 3М) и видя какво ще ми предложат
                          П.С. имаш Л.С.

Comment

Поздравления за колата колега. Перфектна е.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              за керамичното на 3М ли става дума
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                                за керамичното на 3М ли става дума
                                Не знам да е керамично, ставаше въпрос за защитното прозрачно фолио, което се предлага за лепене по предните детайли на колите.
                                Малко снимки от следобедната GoPro фотосесия ... Което ме подсеща да благодаря на ФЕРАРИСТА, за моменталното отзоваване след като колата реши да прави номера в Стара Загора на прибиране от морето. И разбира се благодарности към VET, за пореден път доказа, че е готов да жертва вечерята си за решаването на чужди проблеми, дори когато те се окажат просто бушон.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X