Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект Алфа Ромео 145-дедра 2000 турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

викам да кача графиките, че младежите нещо се отплеснаха долу в общите приказки.

И малко коментари
    Графиката не е сверена с реалните обороти на мотора, на 7000 съм нагласил ограничителя, а на графиката се върти на 8200, така че за разчитане на оборотите мисля че трябва да се извадят едни 17% .

Тоест макс. въртящ момент от 272.7Нм @ 1.25 бара е реално при 4600 об/мин

Стойностите на смесите реално се четат с -0.5 АФР поради спецификата на дино софтуера и измерването, има малко излишно богатеене в началото от 10.5 АФР, след това повера го дава на 12 АФР, и в края пак обогатява повечко на 10.5 АФР.

А мощноста от 161 кВт или 219 коня на гуми, или преизчислени 257 коня на мотор се получава при 5150 об/мин реално и най-важното е, че това става при само 1.25 бара бууст а колата съм я пробвал и на 1.6 бара и бая почва да се изпъва не знам колко коня става обаче
    Attached Files

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
    YouTube
    evo2 600

Comment

Аз също се извинявам на колегата на който е темата и колата за спама,но обещавам да я почистя след края на дискусията.
      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Дано поне колата да радва собственика......

Не е и много професионално да се карате пред момчето, на когото е въпросната кола, мисля аз! Най-малкото, че би му станало неприятно ако са му взели паричките, показали са му резултати, а те в действителност не са точно такива.....Обаче кой да мисли за това!

Приятелю, един съвет от мен: Давай газ на Алфа-та, остави дино графиките за форумите, те така или иначе за друго нестават, освен да разочароват (дино графиките, не форумите ) Важно е усещането, което ти доставя един автомобил!

Айде Поздрави
        Last edited by Hassel; d.m.y г., 17:55.
        Under 400bhp makes baby jesus cry.
        (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

само не забравяйте че колата на митака има чудовищна музика която тежи над 100-150 кила

Comment

Първоначално публикувано от Alfabas Dimov Покажи съобщение
            само не забравяйте че колата на митака има чудовищна музика която тежи над 100-150 кила
            Сложи ги 200+ ... ... знам от опит
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
              викате на 400 метра се решава дали колата е 250 коня на мотор а ??? и ко излиза срещу няква орязана атмосферна корса с време 13:-- примерно и алфата пада и ко начи няма и 150 коня тъй ли или излиза срещу на дригата боксера осира старта пада с 5 тира и пак колата неможе да е тия коне .. стига глупости може и още как ама не опира до тва кой е по бърз от 2мата .. особено на 400 м
              като предложих това имах предвид че е важно как бяга колата и колко е добър шоферът и а не колко добра графика вади на диното

поправете ме ако греша

Comment

Първоначално публикувано от Alfabas Dimov Покажи съобщение
                като предложих това имах предвид че е важно как бяга колата и колко е добър шоферът и а не колко добра графика вади на диното

поправете ме ако греша
                Да и за мен е така .. ама му спорят че не била толкова коне ..
                alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Егати , поредната тема .... все на пиш...мерене ви избива и на критика ... вместо да се радваме че колегата е с добре направена кола и да се оцени труда и средствата положени в това начинание вие осирате пейзажа.. да точно вие уж най-добрите и най знаещите....
                  Да не се сметне поста ми за спам , ще кажа : Браво за постигнатото и пожелавам още развития по колата ... живот и здраве дано се види на пролетния събор !
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Оставям темата така,без да я заключвам,за още един ден ,след това затривам всичкият спам.

Със спама приключваме тук и сега,предупреждавам да няма наказани!
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Незнам за спама ама проекта се разви още малко днес каде по желание каде по нежелание днес отидох на братми в сервиза да видя защо толкова тресе като натисна спирачки и резолтата изобщо не ме зарадва двата предни диска които трябваше да са супер мега много чок яките приличат на паяжина от пукнатини на всяка една дупка има по 15 пукнатини и се наложи да похарча парите за 3 баров мап за спирачни дискове брембо макс нарязани всяко зло за добро казват хората но пък ми се искаше да видя как се испава на бар и половина .

Comment

Първоначално публикувано от Alivio_8vT Покажи съобщение
                        Незнам за спама ама проекта се разви още малко днес каде по желание каде по нежелание днес отидох на братми в сервиза да видя защо толкова тресе като натисна спирачки и резолтата изобщо не ме зарадва двата предни диска които трябваше да са супер мега много чок яките приличат на паяжина от пукнатини на всяка една дупка има по 15 пукнатини и се наложи да похарча парите за 3 баров мап за спирачни дискове брембо макс нарязани всяко зло за добро казват хората но пък ми се искаше да видя как се испава на бар и половина .
                        Нищо важното е че си хванал това на време, за мапа пак ще събереш пари!
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Alivio_8vT Покажи съобщение
                          И каква марка бяха напуканите дискове и на колко километра ?
                          Last edited by mochko1; d.m.y г., 14:28.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                            И каква марка бяха напуканите дискове и на колко километра ?
                            Ами незнам каква марка точно бяха земах ги 2 ра рака бяха карани не повече от 3000 км нямаха никакъв ръб аз ги карах още 3000 и се преварнаха в това
                            Attached Files

Comment

След като премахнах тези тигани ненужни добавих новите истински дискове с тези вече мисля да почна да спирам
                              Attached Files

Comment

Колега а накладките смени ли? От тях МНОГО зависи как ще спира колата, да не кажа, че са и по-важни от дисковете
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X