Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за "Баш Мапването"-дела и аргументи.

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какви времена даваше на ПУХ дизела на италфеста? Че се говори чак за различни категории..... Ако е бил в 13-ките съм съгласен да е различен клас

А смешния Jivko 7777 тъй си плампа без грам да е наясно,само да създава интрига......и за мен говореше ,че едва бия стоков 1.8Т а се скри като мишок със спрялата си печка като беше на море,да видим с колко щеше да припадне
    146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от tISHI Покажи съобщение
      Ми нали се видяхме? Не слезе от колата си даже.
      БЯХ ОБЕЩАЛ НА ,,ИВО,,(момчето с варненската ИБИЗА)ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИМ ПАНАИРИ,ТОВА ТЕ СПАСИ,може да го питаш.
      SPRINTAUTO service
      0893277773

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
        147-цата върви много добре,първо адаша не е свикнал да я кара и да взима максималното от нея,второ знам стоковата либра 140 какъв умреляк е,имам доста познати с такива,така че тази със сигурност не е била сток,ще повярвам когато я закача да и видя софт-а и ако е оригиналния тогава пак да се пуснат.
        150-ка бях нищо не сте прочели
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
          БЯХ ОБЕЩАЛ НА ,,ИВО,,(момчето с варненската ИБИЗА)ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИМ ПАНАИРИ,ТОВА ТЕ СПАСИ,може да го питаш.
          Тей ли. Аз пък що си мисля, че главната причина бяха 10-е непознати човека около колата ти. Ако не си се усетил в случая, Иво ти го каза това в твой интерес тогава. Все пак си имал не един шанс да си уредиш сметките, когато си ми бил и на гости преди това.
          Може да продължиш и на личен, ако още имаш нещо да кажеш, че се отклоних от темата.
          Last edited by tISHI; d.m.y г., 19:12.

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
            А смешния Jivko 7777 тъй си плампа без грам да е наясно,само да създава интрига......и за мен говореше ,че едва бия стоков 1.8Т а се скри като мишок със спрялата си печка като беше на море,да видим с колко щеше да припадне
            Батка, негър, гларус аз съм отишъл на морето с приятелката си на почивка и да се забавляваме, не да удисвам на някой си който само гонки са му в главата
            Капиш?
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Батка, негър, гларус аз съм отишъл на морето с приятелката си на почивка и да се забавляваме, не да удисвам на някой си който само гонки са му в главата
              Капиш?

Слабо ме вълнуваш мишок .........ама като не стиска,недей да плямпаш само глупости
              146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение

Слабо ме вълнуваш мишок .........ама като не стиска,недей да плямпаш само глупости
                че ти предлагаш бе ти ела като толкос имаш мерак, може ти обърна леко внимание
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  че ти предлагаш бе ти ела като толкос имаш мерак, може ти обърна леко внимание
                  С кво да дойда,с Ауди 100 ли ? Нямам толкова бавна кола за теб!

Пък и още по-малко имам желание да меря с теб...идеята беше да не пляскаш навсякъде "компетентното" си мнение,създавайки интрижки ,че дразни
                  146 Turbo

Comment

Бобо не деи така моита 145 би миро,има свидетели които видяха че 145та би и ПУХ,нека тои каже,защо когато кола правена от Петко бие някоя от правените от вас всички мълчат,а кола правена от вас бие тази правена от Петко се вдига шум до небесата,Днес говорих с момчето дето купи моита 145ца исъхне ли времето веднага пристига.Ще организираме една драг вечер.А за това за спрялата 147ца не мога да го приема,защо пускате 159ка 2.4 20в 210 коня с чип и то от летящ старт и правите сравнение,защо не изкарахте нещо равностоино,та тогава да се подигравате така.Приемам го като обида по мои адрес.Аз какво съм ти направил кога си звънал за нещо и съм ти отказал
                    Приятелю мой много сте заблудени на Пух колата Алфа 156 НАПЪЛНО ОБОРУДВАНА СЪС ДЕТСКАТА СЕДАЛКА ОТЗАД И СЪС НОРМАЛНИ ГУМИ даваше 14,6 A твоята 145 даваше 14,54 без салон и със СЛИКОВЕ! А на Миро QV-то даваше също 14,54 само дето също БЕШЕ ОБОРУДВАНО И СЪС СТОК ГУМИ - всички видяхме че миро изпусна трета на гонката с твоята 145-ца иначе щеше да я бие - за информация питай момчето което ти караше колата какво каза след старта Стига летяхте в небесата. Аз повече няма да се хабя за интриги и глупости
                    Last edited by Bobo; d.m.y г., 20:25.
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

147-цата върви много добре,първо адаша не е свикнал да я кара и да взима максималното от нея,второ знам стоковата либра 140 какъв умреляк е,имам доста познати с такива,така че тази със сигурност не е била сток,ще повярвам когато я закача да и видя софт-а и ако е оригиналния тогава пак да се пуснат.
                      Да не си станал мапер Кире, зел си да отбираш софтовете брао сигур и твоята си я мапнал хахаха, че едно пиле вика: има там една 200 коня с модерни стопове хихихих.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Да не си станал мапер Кире, зел си да отбираш софтовете брао сигур и твоята си я мапнал хахаха, че едно пиле вика: има там една 200 коня с модерни стопове хихихих.
                        Абе твоя ли беше най-бавния вагон в цяла БГ....?Хаххахх кой нете хвана нети скъса зад*ика,затова ли я продаде колата и мина на по-бърза 164 2.0ТС на ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
                        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Абе твоя ли беше най-бавния вагон в цяла БГ....?Хаххахх кой нете хвана нети скъса зад*ика,затова ли я продаде колата и мина на по-бърза 164 2.0ТС на ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
                          Ауууууууу колко пъти те изкарвах на чиртата и нещя та нещя, после ще поровя за стари мнения как се покриваш ти и некои другари. Ам са иам жигула ФЛ 1,4 ако си задобрел въпреки че не си писал в "тунинг" темата си, да я изкарвам да пробваме с Evolution а, летящ, седящ, стоящ, на задна как каеш
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Ауууууууу колко пъти те изкарвах на чиртата и нещя та нещя, после ще поровя за стари мнения как се покриваш ти и некои другари. Ам са иам жигула ФЛ 1,4 ако си задобрел въпреки че не си писал в "тунинг" темата си, да я изкарвам да пробваме с Evolution а, летящ, седящ, стоящ, на задна как каеш
                            Абе пунтаджия нали трябваше скоростите да си оправиш и тогава хахах,няма значение,ще се пуснем като мине зимния сезон и тогава ако те напляскам ще си затвориш ГОЛЯМАТА УСТА!
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Абе пунтаджия нали трябваше скоростите да си оправиш и тогава хахах,няма значение,ще се пуснем като мине зимния сезон и тогава ако те напляскам ще си затвориш ГОЛЯМАТА УСТА!
                              Така казваше и миналата година,че ще излезнеш ..... но уви не.Свирена работа.
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

пак започнаха интригите. когато исъхне времето лично ще доида да си карам колата да видим колко е спряла,тогава да видим какви ще са оправданията,защо никои не е излязал с 1.9 а само големите скачат на 1.9та.Господина jivko 777. да заповяда с неговия кош да го видя колко върви.Да колата е с чип на Петко,и всички моите са били с негов чип и са вървяли зверски,някои гледа ли гонката на феста 145та и ПУХ как завърши.
                                Никой не е скачал, Кики искаше да се пробва и да види реално колко му върви колата. Нали все пак държи Ауди S3? Също е написал, че не вярва на графики и тн. Е мисля, че вече е почнал да се интересува и от такива неща... Ние 47цата я знаем как върви, по спомен кантар с колата на Васил от летящ или бъркам?
                                По твоята логика аз не трябва да се пускам с над 2.0, а уж съм модифициран - валове, чип, генерация?

На Италфеста, ако си изпуснал старта, на гонката с жтд-то бях отпред, но не вкарах трета и ме би с малка разлика между нас. http://www.youtube.com/watch?v=B2Uhu...L33OBihJq_UqEQ

А Пух не дойде грам подготвен, даже до последно не искаше да се гони. Падна ок, но колата му нагоре върви пъти повече от 45цата, вЕрвай ми.
                                За по-бързо ЖТД до момента само сме чували, а дали въобще ще видиме...?
                                sigpicex
                                147Q2
                                300bhp/606nm
                                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Working...
                                X