Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов сектант -155 q4 проект

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от j1v Покажи съобщение
    Аз май ще ходя на нещо къстъм, прекалено ми сложни изискванията ... хем държа да е висока, хем да е твърдичка.
    Бях чул някъде за 155 на метан, на която, за да понесе товара, са вкарали още едни пружини вътре в оригиналните. Реално имаш две пружини - едната е нормалната и вътре в нея има такава с по-малък диаметър, пак на същата дължина!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз май ще ходя на нещо къстъм, прекалено ми сложни изискванията ... хем държа да е висока, хем да е твърдичка.

Ама първо да си я взема при мен, че я забравих вече тая кола
      Баце намерих подложките,ако искаш звънни да ти ги подаря
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155
        след всичко което са преживели двамата, едва ли ще ти я даде Живко!
        Бе доста пъти съм си мислил дали съм се оженил за тая кола и така и не съм стигал до отговор
        Крайслер Неон Q2 ... много бърз
        Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Бях чул някъде за 155 на метан, на която, за да понесе товара, са вкарали още едни пружини вътре в оригиналните. Реално имаш две пружини - едната е нормалната и вътре в нея има такава с по-малък диаметър, пак на същата дължина!
          Тази не е на метан, но пак си е с две

Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0
            ейййеее.......... я дай повечко информация за тая красота... ?!?
            Кажи чесно, че изчете 20 страници тема и още 35 страници в линка от подписа ми и искаш още ? Или си мазохиист или мързелив

Иначе, ето малко ъпдейт ... за съжаление, за пореден път останах излъган и на алфисти.бг ще съм с бмв, даже нарочно ще си нося фланелка БМВ Клъб България да дразня, при все, че онова нещо Нео вече ми е подарил такава на алфисти

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Тея дни се оборудвах и с едни к-спорт койловъри за лятото, конитата със стандартните пружини остават за зимата, ебати схемата стана

Comment

Тея дни се оборудвах и с едни к-спорт койловъри за лятото, конитата със стандартните пружини остават за зимата, ебати схемата стана
              кажи подробности как може да се оборудва човек с такива, че големи страдания с уличното окачване

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
              YouTube
              evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                кажи подробности как може да се оборудва човек с такива, че големи страдания с уличното окачване
                Ще ти обясня, като се засечем на скайп тия дни, сега умирам, че утре в 7ч. пак требе съм на пистата с моторджийте.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...632#post547632

Comment

• Крайслер Неон Q2 ... много бърз

Comment

Comment

• а черно бели карета ще слагаш ли по продължение на колата ))
                        цвета е супер особенно със лепенките ) иначе без тях е посна малко
                        между другото мислил ли си да препраявиш бронята стил ДТМ
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• ...
                          Last edited by pooh; d.m.y г., 12:30.

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                            Жълтото е супер, то и без тва си е Ланча Обаче традицията повелява, на жълта кола, черни джанти.
                            Само с червени апарати да не стане шаренийка. Може и те да са жълти с черни надписи (ала Ламборгини).

Джантите вече са поръчани да стават черни. Няма друг вариант за мен.

Апаратите за съжаление ги боядисах още на етапа, когато мислех алфата да е червена, но както сам каза - то си е ланча, жълтия цвят си е нейния

Засега остават червени, че много други глупости има за довършване.

Comment

Comment

• Добре бе, някой ще ми обясни ли как така ми изчезват мнения постоянно от темата ? Аз ли съм малоумен или някой ме модерира, както и хората, които пишат ? Получавам си всичките мнения на мейл и до момента не съм забелязал да има някое, което да си е струвало усилията да бъде изтрито !!!!

Comment

Working...
                                X