Първоначално публикувано от j1v
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов сектант -155 q4 проект
Collapse
X
-
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от j1v Покажи съобщениеАз май ще ходя на нещо къстъм, прекалено ми сложни изискванията ... хем държа да е висока, хем да е твърдичка.
Ама първо да си я взема при мен, че я забравих вече тая колаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155след всичко което са преживели двамата, едва ли ще ти я даде Живко!
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеБях чул някъде за 155 на метан, на която, за да понесе товара, са вкарали още едни пружини вътре в оригиналните. Реално имаш две пружини - едната е нормалната и вътре в нея има такава с по-малък диаметър, пак на същата дължина!
Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от DiabL0ейййеее.......... я дай повечко информация за тая красота... ?!?
Иначе, ето малко ъпдейт ... за съжаление, за пореден път останах излъган и на алфисти.бг ще съм с бмв, даже нарочно ще си нося фланелка БМВ Клъб България да дразня, при все, че онова нещо Нео вече ми е подарил такава на алфисти
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
Тея дни се оборудвах и с едни к-спорт койловъри за лятото, конитата със стандартните пружини остават за зимата, ебати схемата стана
Comment
-
Първоначално публикувано от j1v Покажи съобщениеТея дни се оборудвах и с едни к-спорт койловъри за лятото, конитата със стандартните пружини остават за зимата, ебати схемата стана
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениекажи подробности как може да се оборудва човек с такива, че големи страдания с уличното окачване
Comment
-
-
-
-
а черно бели карета ще слагаш ли по продължение на колата))
цвета е супер особенно със лепенките) иначе без тях е посна малко
между другото мислил ли си да препраявиш бронята стил ДТМVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеЖълтото е супер, то и без тва си е ЛанчаОбаче традицията повелява, на жълта кола, черни джанти.
Само с червени апарати да не стане шаренийка. Може и те да са жълти с черни надписи (ала Ламборгини).
Апаратите за съжаление ги боядисах още на етапа, когато мислех алфата да е червена, но както сам каза - то си е ланча, жълтия цвят си е нейния
Засега остават червени, че много други глупости има за довършване.
Comment
-
-
Добре бе, някой ще ми обясни ли как така ми изчезват мнения постоянно от темата ? Аз ли съм малоумен или някой ме модерира, както и хората, които пишат ? Получавам си всичките мнения на мейл и до момента не съм забелязал да има някое, което да си е струвало усилията да бъде изтрито !!!!
Comment
Comment