Нали си придвидил това?
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа ромео 146 1.6 т.с.
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеНали си придвидил това?
П.С. коляновият вал сега е 12,088кг от 13,408кг като по план тези килограми трябваха да бъдат след балансаAlfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Първоначално публикувано от doctor_vaz Покажи съобщениеколега да те попитам защо слагаш валове от 1.8т.с.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеКолега,балансира ли вала и успя ли да го свалиш под 12 кг?Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
-
Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщениеAbart_
идеята е да се изпробват всички идей който имам за тази кола .За състезания е рано да се говори защото това е 20 процента от постигнатата цел .ГЛАВНО СИ Я ПРАВЯ ЗА КЕФ.
За всичко ще пиша при резултат или сдобиване с определената част.
Da_Fuse
моста се монтира лесно само малко разширих предните отвори с около 5 мм в страни ( към вратите) за по-лесно монтиране и смачках малко мястото на резервната гума и сега остава да си направя и резорварчето.
Bobi_33
Не мисля ,че целият мост е по-добър от независимо окачване.Мисля че с това се бъркаш
оригиналния резервоар, не може ли да се монтира по някакъв начин?? Може ли снимка, колко си смачкал мястото за резервната гума ??
a и идеята за носачите от либра каква е ??
няма ли да е по стабилна с окачване от 156 ?? с леки преработки, може да го монтираш спокойноLast edited by ivaka89; d.m.y г., 21:26.
Comment
Comment