Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА GT Q4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    То си е завършен. Късно пуска темата.
    Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
    Ти някакъв адвокат ли си на потребителя пуснал темата???? Доста хора (включително и аз) попитахме за повече информация относно развитието му, а вместо отговор се появяваш ТИ и се зъбиш нещо! То така много лесно да напишеш правя совалка за Марс и после нищо щото било много трудно и който пита да му се караш! Освен снимки може да се напише къде е трудно, каде става без преправяне! Не е нужно да се заяждаш с хората! Все пак се води някакъв тунинг проект, защо е пуснат като няма инфо и който пита му се карат!
    Проектът явно е завършен, щом като има запознати с него. А, че човекът се прави на интересен е друг въпрос. Сигурно е голяма тайна, щом така се пуска информация - по лъжичка на месец.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Проектът явно е завършен, щом като има запознати с него. А, че човекът се прави на интересен е друг въпрос. Сигурно е голяма тайна, щом така се пуска информация - по лъжичка на месец.
      не се правя на интересен не смятам ,че някой ще ПРАВИ НЕЩО ПОДОБНО

ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА СИ СЛОЖАТ ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР МЕ ПОЗНАВАТ ЛИЧНО И ЗНАЯТ ДО НАЙ МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ КАКВО СЕ СЛУЧВА С КОЛАТА И КЪДЕ СА МИ СПЪНКИТЕ ЗАЩОТО ЧЕРПЯ ОТ ТЕХНИЯТ ОПИТ
      КОЛАТА Е АЛФА ГТ
      мотор 1.9 ЖТД16В
      трансмисия кросвагон
      спирачки ГТА
      турбо ГТБ2260ВКЛР
      кулер 6,8 литра мищимото
      генерация HKS
      окачване KW
      инжектори от автобус
      помпа ГНП Хино фадрома
      мап сензор МАН ТГА 1840
      мисля че бях изчерпателен
      НЯкой ако е пък чак толкова заинтересован
      живея на Троянският манастир да заповада
      alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
      alfa GT selespeed Edizione sportiva
      alfa GT 1.9jtd
      lancia tesis 2.0 20v turbo
      alfa brera 2.4 jtdm
      Audi A4 cabriolet
      VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
      sigpic
      bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Колега, би било много интересно едно клипче Да му чуем гласа на тоя звяр

Comment

На мене ми е любопитно но до Троян няма да бия път че да видя за какво иде реч , все пак интернета е без пари
          ако искаш да ми покажеш какво си направил добре, ако ли не
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщение

ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА СИ СЛОЖАТ ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР МЕ ПОЗНАВАТ ЛИЧНО И ЗНАЯТ ДО НАЙ МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ КАКВО СЕ СЛУЧВА С КОЛАТА И КЪДЕ СА МИ СПЪНКИТЕ ЗАЩОТО ЧЕРПЯ ОТ ТЕХНИЯТ ОПИТ
            КОЛАТА Е АЛФА ГТ
            мотор 1.9 ЖТД16В
            трансмисия кросвагон
            спирачки ГТА
            турбо ГТБ2260ВКЛР
            кулер 6,8 литра мищимото
            генерация HKS
            окачване KW
            инжектори от автобус
            помпа ГНП Хино фадрома
            мап сензор МАН ТГА 1840
            мисля че бях изчерпателен
            НЯкой ако е пък чак толкова заинтересован
            живея на Троянският манастир да заповада
            Еми аз смея да твърдя, че правя доста повече от това да слагам въздушен филтър и не те познвам. Пък и ти кой си, че всички да те познават и да са запознати с проекта ти? Като искаш да покажеш какво си направил, слагаш снимки малко описание и това е...Като толкова нямаш свободно време да напишеш 2 реда, защо изобщо си я пуснал тази тема? И писането с големи букви се счита за викане, което е малко неуважително към колегите..
            Jet Black E46 M3
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

може ли да попитам какъв автобус, че и аз мисля да си тунинговам нещо вкъщи освен абсорбатора
              '45 QV 155hp

Comment

Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщение
                може ли да попитам какъв автобус
                Нещо голямо ще да е било - я 72, я 108 ...
                П.С. и аз имам интерес
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                  Нещо голямо ще да е било - я 72, я 108 ...
                  П.С. и аз имам интерес
                  Вероятно от Чавдар ще да са инжекторите!
                  И аз слагам въздушни филтри,дори и маслен и горивен слагам,а пък не познавам човека и не знам нищо за проекта освен,че има голям радиатор големи джанти и е черна на цвят алфата!
                  Нещо строго секретно има явно!
                  0892 488 330-Теодор
                  Alfa Romeo 145 3.0 24V
                  Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщение
                    Аз да ти кажа ,че съм се возил в 145ца 2.4 Q4 С турбо GTB2566VK на 3 бара,ама викаш решил си че никой не се занимава с ПОДОБНИ НЕЩА ? Тук темите са за информация,като колкото по подробна е тя,толкова по-добре. Без лоши чувства.

Comment

alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
                      alfa GT selespeed Edizione sportiva
                      alfa GT 1.9jtd
                      lancia tesis 2.0 20v turbo
                      alfa brera 2.4 jtdm
                      Audi A4 cabriolet
                      VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
                      sigpic
                      bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Що решихте,че някой е длъжен да ви даде пълни подробности?Къде в раздела има описани правила,които те задължават да дадеш пълна информация на всеки който те попита за нещо?Тези въпроси са в кръга на шегата.Тази тема адски много прилича на една доста стара тема за една 156-ца с в6 турбо мотор.Та собственика на 156-та го направихте на пух ипрах,защото не качвал снимки с подробности за проекта си.В крайна сметка в колата имаше вложени 15 бона,че и повече(поне такъв спомен имам).Та помислете си за отношението си колеги.Човека е направил нещо и ви го е показал.Аз лично се кефя,че има такава алфа.
                        Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                          Що решихте,че някой е длъжен да ви даде пълни подробности?Къде в раздела има описани правила,които те задължават да дадеш пълна информация на всеки който те попита за нещо?Тези въпроси са в кръга на шегата.Тази тема адски много прилича на една доста стара тема за една 156-ца с в6 турбо мотор.Та собственика на 156-та го направихте на пух ипрах,защото не качвал снимки с подробности за проекта си.В крайна сметка в колата имаше вложени 15 бона,че и повече(поне такъв спомен имам).Та помислете си за отношението си колеги.Човека е направил нещо и ви го е показал.Аз лично се кефя,че има такава алфа.
                          Що пуска тогава тема тук? Ти в ролята на какъв се явяваш в тази тема? Доста коли има тук в които са вложени
                          и доста повече от 15 бона и си пишат какво се случва с тях и снимки си слагат, какъв ти е проблема?! Като е решил да се похвали с хубав проект относно дадена кола да го направи както трябва, не с две думи да напише че има самолет и до там! Какво и е интересното на такава тема без обеснение какво и как е направено?!
                          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                            Що пуска тогава тема тук? Ти в ролята на какъв се явяваш в тази тема? Доста коли има тук в които са вложени
                            и доста повече от 15 бона и си пишат какво се случва с тях и снимки си слагат, какъв ти е проблема?! Като е решил да се похвали с хубав проект относно дадена кола да го направи както трябва, не с две думи да напише че има самолет и до там! Какво и е интересното на такава тема без обеснение какво и как е направено?!
                            Аз роля нямам в темата.Не ми харесва отношението към постигналите нещо.
                            Last edited by juliano155; d.m.y г., 00:22.

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                              Аз роля нямам в темата.Не ми харесва отношението към постигналите нещо.
                              А какво е постигнато , че аз не виждам нищо
                              Или е проект или е за обикновенните раздели
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                                А какво е постигнато , че аз не виждам нищо
                                Или е проект или е за обикновенните раздели
                                Щом казваш.

Comment

Working...
                                X