Известие

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто гт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zatopol Покажи съобщение
    От всичко написано до тук разбрах че темите се пускат само за раздумка
    колега извинявай за въпроса .Свърза ли се с гореспоменатите хора вълбще.И ако да, какви са ти впечатленията от проведените разговори
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Не съм се свързал все още с никой излезна лек проблем с скоростите и работим по отстраняването като оправя колата ще пиша какво е станло и с мапара
      147 1.8 twin spark

Comment

Ми колега тя щом стокова се чупи,смятай кво ше става след ремапа
        ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
        Alfa Romeo 145 3.0V6
        Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Колега да не забравяме че все пак е фиат но покрай тоя фиат поне открих от какво става чаркалъка за скоростите и сега редя по къса
          147 1.8 twin spark

Comment

Колега да не забравяме че все пак е фиат но покрай тоя фиат поне открих от какво става чаркалъка за скоростите и сега редя по къса
            Тя е достатъчно къса кутията, сила ти трябва колега не къса кутия
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Скъсих 4-5 и 2 зъба от диферинциала все пак е 1.4 мотор да видим живот и здраве какво ще изкара турбото е от 1.9 тд 155-ца т3 не става трябва да преправям щангите на скоростите а тоя мотор бе си заслужава
              147 1.8 twin spark

Comment

Скъсих 4-5 и 2 зъба от диферинциала все пак е 1.4 мотор да видим живот и здраве какво ще изкара турбото е от 1.9 тд 155-ца т3 не става трябва да преправям щангите на скоростите а тоя мотор бе си заслужава
                Ясна работата, дюзи, помпа какви са.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Помпата е сток дюзите са 275 кубука от голф турбо но искам да направя всичко и да го подкарам пък мапара ще каже какво трябва да сменя имам помпа на 5 бара ако се наложи и дюзи мисля че бяха около 400 кубика но да не избързвам за сега имам информация че на тия мотори главите не държат
                  147 1.8 twin spark

Comment

Помпата е сток дюзите са 275 кубука от голф турбо но искам да направя всичко и да го подкарам пък мапара ще каже какво трябва да сменя имам помпа на 5 бара ако се наложи и дюзи мисля че бяха около 400 кубика но да не избързвам за сега имам информация че на тия мотори главите не държат
                    Главата. пълна ревизия, 10к+никакъв яд, коне около 200
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мотора е ревизиран напълно от до даже поръчах метална гарнитура че за тия коли няма заводски е дават клингерит
                      147 1.8 twin spark

Comment

Колега какво значи помпа з а5 бара, тя всяка помпа и 10 ще изкара, въпроса е регулатора на колко я свале и Най-вече какъв и е дебита при 5 бара, отделно виж спецификацият ана тия дюзи,че ако им качиш много налягането също може да се окаже минус.

Иначе успех с начинанието, тия колици са интересни за такива проекти и после е интересно по светофарите
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Мотора е ревизиран напълно от до даже поръчах метална гарнитура че за тия коли няма заводски е дават клингерит
                          Ако е някои правеняк гарнитурата, по-няма да издържи от нов Пайен да кажем. Ако си с някоя истинска "рацингова" метална вече е друга бира. Ревизия е супер че си направил, но какво точно разбираш под пълна?
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Смяна на лагери сегменти всички гарнитури семеринги гумички смяна на водачите преправяне на скоростната кутия изцяло кърпене на купето като влиза и смяна на носещите греди които се разпадаха
                            147 1.8 twin spark

Comment

Снимки на желязо? Числа по скоростите/брой зъби? Как ги строши? Лагери нови?
                              1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                              и делта

Comment

Скоростите са бял кахър тряснаха синхронизарорите но както казах имам по добра кутия след няколко дена ще кача снимки на колата и на всичко което себправи по нея и ще се радвам на съвети от хората които са по навътре в нещата от мен
                                147 1.8 twin spark

Comment

Working...
                                X