Здравейте колеги, тъй като питах няколко колеги на лично и писах в един два сайта но никой не ми отговори искам да попитам няколко неща. Искам да си улесня мотора да се развърта по лесно а именно модифицирането което се води ГТА мод на кутията на филтъра,спортен филтър най-вероятно JR имах на предната алфа бях много доволен,лека шайба на коляновия вал,олекотен маховик(имам предвид да олекотя моя) и едно хубаво гърне като за черешка. Това което ме интересува е откъде мога да си взема шайба бг-производство четох какво ли не видях че колега Ферарист е предлагал но обявата я няма вече. И къде мога в Пловдив или околноста да си олекотя маховика и най-важното да ми го балансират да не ми духне някой крак с него. И колко струва услугата с олекотяване и балансиране и колко струва леката шайба?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко олекотяване и свеж въздух
Collapse
X
-
Да знам колегата PE4E продава уникални валове, знам и че ти колега продаваш двигател с доработки но просто ме интересуваше колко струва и къде мога да си направя маховика и да си взема олекотена шайба.Last edited by ivan_m_k; d.m.y г., 21:29.Alfa Romeo 155 2.0 143hp, Opel Calibra C20XE, Alfa Romeo 156 1.8 +++,VW polo 6n 1.6, Smart Fortwo 0.7 turbo (на жената бегачката),Audi a4 b5 1.8t quattro,Alfa Romeo 156 2.0 ts.....
Comment
-
За маховика можеш да разчиташ на: http://module-bg.com/Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_m_k Покажи съобщениеДа знам колегата PE4E продава уникални валове, знам и че ти колега продаваш двигател с доработки но просто ме интересуваше колко струва и къде мога да си направя маховика и да си взема олекотена шайба.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Колега каквото и да направиш няма да има ефекта на валовете.приеми го като съвет другото ди е чисто базикане.цената е повече от добраAlfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
Comment