Че какво му е малкото на багажника на SW? Той се пълни до тавана, и събира доста повече от стандартната 156. Нарочно си я взех комби, и следващата пак ще бъде такава.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на Alfa Romeo 156 Sportwagon!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЧе какво му е малкото на багажника на SW? Той се пълни до тавана, и събира доста повече от стандартната 156. Нарочно си я взех комби, и следващата пак ще бъде такава.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеКато обем е по-малък от този на седана, който пък не е особено голямGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеДа, ама мерен до щората, а аз съм писал, че багажника на спалния вагон стига до тавана156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Важното е,че е Sportwagon момчета?
Със здраве да си ги карате.
Поздрави.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщениекато цяло за комби си е доста малъкПървоначално публикувано от barash Покажи съобщениеВажното е,че е Sportwagon момчета?
Със здраве да си ги карате.
Поздрави.. Вярвам, че и повечето от другите притежатели са приложили същата логика.
There's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от zloster Покажи съобщениеАз лично си я взех заради не заради частта "wagon", а заради частта "Sport". Вярвам, че и повечето от другите притежатели са приложили същата логика.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАз пък и за двете части и съм доволен и от двете. Не забравяйте и че, задницата на вагона е по-стабилна в завои от тази на седана.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Даммммм,и аз я взех заради часта от името "спорт".Много е красива, за годината в която е произведена, само ми кажете по хубаво комби,дори и след това.И все пак не е толкова малък.Тази година като ходих на море побра:надуваема лодка с твърдо дъно 2.7м в сгънато състояние естествено,гребра,помпи,въдици,мотор за лодката бензинов,нашия багаж който не е малко,спасителни жилетки,бас тубата и тн.Last edited by sitalk; d.m.y г., 08:52.Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
Comment