Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки на нашите 33/Sud/Sprint
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеХайде да се разпиша с ежедневната 33-ка, че вече става за снимкиsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Хехе, моята 155 беше с подобна регистрация - СА 0244 КС.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАйде след баня и най-накрая с летни гуми.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАйде след баня и най-накрая с летни гуми.
И за да не съм съвсем офф, ето снимка на нещо, което снимах преди седмица в Перущица. Признавам си като я видях и ме сви.
(моята няма да я показвам, че вече почти година чака за сърдечно-съдова трансплантация).alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеЕ това е хубава кола!
И за да не съм съвсем офф, ето снимка на нещо, което снимах преди седмица в Перущица. Признавам си като я видях и ме сви.
(моята няма да я показвам, че вече почти година чака за сърдечно-съдова трансплантация).Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеХубавица е. Твоята може да стане обаче и по-хубава. Въобще тая година ще се разшири семейството на хубавите Спринтове. А този на кого е?alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеНе знамAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Май красавицата е на колегата SpeederПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМай красавицата е на колегата Speeder
Не е.Неговата е зеленав тоя малак град има брера и от тия старите кабриолети от 76 и няколко спринта или гт-та,не ги знам точно.
Comment
-
Първоначално публикувано от _br4vo_ Покажи съобщениеНе е.Неговата е зеленав тоя малак град има брера и от тия старите кабриолети от 76 и няколко спринта или гт-та,не ги знам точно.
.Правиш ли разлика между спринт и гтв изобщо?
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
Comment