Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПича е от Берковица, но от години живее в Бургас и има регистрация с ник BGG, рядко влиза във форума. Миналата седмица се беше прибрал.
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
Следващия път,ритай гумата,да се включи алармата.Ще сляза да се запознаемMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеТова е зад блока в който живея.Тая снимка си е направо папарашка,като се има предвид колко е забутано мястото
Следващия път,ритай гумата,да се включи алармата.Ще сляза да се запознаем
Там един приятел живее и му бях на гости за малко--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНаправо си изловил Екстремистите
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеТази тъмно сивата "Влакчето на ужасите" на Pooh ли е?Alfa 156 Q4
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеТази тъмно сивата "Влакчето на ужасите" на Pooh ли е?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Аз бях на трак дея и съм я виждал, но се подлъгах по поста на Живко. Та значи само Ванката е екстремист от тези 2-те снмки.
п.п. Тая от снимката да не е тази от мобилето, дето е чипната и има забележка на предната броня?
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеТази е 2.4 и се продава ... и има външни забележки и грозни железни джанти
Същата от мобилето е....Ония ден ми я водиха, да я гледам...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Anarki Покажи съобщениеА червената 147ца май е на КГБ......
Тцъ,тъз е бензинова.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщениеНезнам кой е колегата, но малко по-късно се поздравихме по бул.Гр.Игнатиев. Снимката е от OMV-ЯмболПървоначално публикувано от stelt Покажи съобщение.
Comment
Comment