Дам .. с газова беше и много много смазана и почупена ... а това ГТА ли е ? или Е само оптик ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеДам .. с газова беше и много много смазана и почупена ... а това ГТА ли е ? или Е само оптик ?Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 15:47.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеТъс Брера на наш човек ли е. Снимката е от преди няколко часа във В.Търново СА 8233156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеТъс Брера на наш човек ли е. Снимката е от преди няколко часа във В.Търново СА 8233Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
абе гледам, че една снимка се затри от facebook групата "Клуб фенове на Алфа Ромео България" та понеже доста ме кефи ще я публикувам и тука
Ето как колегата Асен Йовев паркира
'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеЕ тука една алфичка
Comment
-
Истината е, че заради това което предлага и ниската им цена стават все повече, но за доста от хората е просто поредния автомобил, не са фенове.
Зависи дали съм в настроение поздравявам хора с Алфи или поне ги поглеждам дали те ще се загледат обратно, повечето не го правят. До тук само 2-ма човека съвсем случайни сме се поздравявали в Русе, като с единия дори си имахме нещо като приятелска дръпка, ама JTD-то не прощава, пък и човека беше с жена си
П.П Но в интерес на истината все по често мяркам и 159, да те вече направиха 10 години, но пък предвид предубежденията на хората като цяло, съм сравнително изненадан.
Comment
Comment