Венко, марш да излъскаш на Вики Алфата да блясък.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеДвама колеги, изхващани в крачка на 13.Юли.
155-цата из софийските улици. Беше много лачена;
166-цата - в Стара Загора.
И двете бяха клубни.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеДвама колеги, изхващани в крачка на 13.Юли.
155-цата из софийските улици. Беше много лачена;
166-цата - в Стара Загора.
И двете бяха клубни.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеХахахах-къде ме хвана бе,аз дори не помня да съм видял ГТВ до мен,друг път свиркай
Стояхме доста дълго време един до друг на един светофар от центъра по посока Дървеница, точно до надлеза на подземния ви влак
В Стара Загора видях още 2 лачени клубни Алфи, но не снимах.Last edited by b_angelov; d.m.y г., 22:39.
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеЯ да видим кой ми е дошъл в квартала
А кой е квартала?
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеБях дегазиран с Франсоа от подписа
Стояхме доста дълго време един до друг на един светофар от центъра по посока Дървеница, точно до надлеза на подземния ви влак
В Стара Загора видях още 2 лачени клубни Алфи, но не снимах.
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщениеА кой е квартала?,впрочем sanata,миналата седмица я видях твойта 166-ца пред Промаркет в Дървеница.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщение,впрочем sanata,миналата седмица я видях твойта 166-ца пред Промаркет в Дървеница.
Ти с 155-а ли беше.
Ако да,значи и аз съм те видял,ама не знаех,че си съфорумец.[/QUOTE]
Аз спрях пред Промаркета с една тъмно синя 155,с един колега ходихме да пазаруваме,и я видях твойта пред магазина,но нямаше никой.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
Comment