If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я и от мен една папарашка, макар тази красавица да заслужава снимане с хубава техника, а не с телефон.... а пък комшийката ако прецени да си каже къде е била
Снимката е правена в Събота 04.12
Я и от мен една папарашка, макар тази красавица да заслужава снимане с хубава техника, а не с телефон.... а пък комшийката ако прецени да си каже къде е била
Снимката е правена в Събота 04.12
Ейййй - трябваше да се обадиш
Ходих, пардон - плувах до Сандански. А на ОМВ Сандански се запознах с Вирусалфа и пихме кафе заедно и съвместно с него, момата, с която пътувах и с Пепи2Алфа Силно се накефих от срещата и след проливния дъжд ми дойде пърфект
Вчера пък се прибирах и още ми се вие свят от дългото висене след небезизвестните събития в Кресненското дефиле.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Ходих, пардон - плувах до Сандански. А на ОМВ Сандански се запознах с Вирусалфа и пихме кафе заедно и съвместно с него, момата, с която пътувах и с Пепи2Алфа Силно се накефих от срещата и след проливния дъжд ми дойде пърфект
Вчера пък се прибирах и още ми се вие свят от дългото висене след небезизвестните събития в Кресненското дефиле.
Е трябваше да, ма чак като се качих в автобуса ( с който пътувахме групата в случая) видях колата
Тази сутрин на паркинга:
Три поколения алфи от средния клас, при това хронологично - кеф Ама усмивката ми увяхна скоропостижно като установих, че ми е замръзнала ръчната
Comment