If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това го направих в неделя около обед зад военния клуб...
Счупи се кората на левия праг ... и отдолу сигурно е надрано и огънато зверски ... Нищо не протече ...
Направо откачих и не съм го гледал въобще ...
Другите щети ще се уточняват, че сега нямам време за това ... Колата си върви ...
енжой !!!
Счупи се кората на левия праг ... и отдолу сигурно е надрано и огънато зверски ... Нищо не протече ...
Другите щети ще се уточняват, че сега нямам време за това ... Колата си върви ...
енжой !!!
енжой !!!
Леле, косата ми настръхна
Може би при маневра си застъпил съндъчето и се е изсулило по стъпалата или?
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Всъщност, отговорът е най-простия и тъп - ужасно закъснявах за среща и изскочих от колата... без да я оставя на скорост... тъпо ...
Показаните фотографии са правени от подготвени каскадьори, - Не правете това сами вкъщи ...
...
Никому не пожелавам да търси паяк в неделя сутрин ...
Всъщност, отговорът е най-простия и тъп - ужасно закъснявах за среща и изскочих от колата... без да я оставя на скорост... тъпо ...
Показаните фотографии са правени от подготвени каскадьори, - Не правете това сами вкъщи ...
...
Никому не пожелавам да търси паяк в неделя сутрин ...
Голяма си шматка баце,иначе там е много шибано,дълги години на старата работа съм се подвизавал често на тоя шибан паркинг,много е гаден,особено ако някой паркира като румънец в Карпатите,няма излизане,и трябва с човек да се маневрира.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Голяма си шматка баце,иначе там е много шибано,дълги години на старата работа съм се подвизавал често на тоя шибан паркинг,много е гаден,особено ако някой паркира като румънец в Карпатите,няма излизане,и трябва с човек да се маневрира.
Спор нема, Мурджев ...
За ебане съм си лично аз ...
Здраве да има ... нема се зачерна ся ...
Стига спам по темата... цвъкнах снимките за да Ви развеселя и изостря вниманието при паркиране ..
Бъдете здрави и внимателни !!!
енжой !!!
Колега това как го постигна?
Я от Варната днес пред Мадарата:
Attached Files
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4