Един малоумен циганин чирак на бояджията ми беше написъл "Twin parks"
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщениеЕдин приятел я е снимал в Англия - мисля че е снимана в град Манчестър
Comment
-
Преди около 5-6 месеца бяхме излезнали да направя една портретна фотосесия ..и точно когато си носих апарата и обективите срещнах тази неизмита, но прелестна Алфа 159 2.4 jtdm 210hp ! Клекнах да я снимам и в същото време тя се отключваИ от терасата се показа собственика.. и дори ми предлагаше да влезна вътре да я видя и да чуя sound-а .. При положение,че той е на 3-тия етаж
И аз викам хехе колега и аз съм Алфист, със 147 само че! Много готина ситуация! И много пекан собственик
Все пак Алфистите трябва да се подкрепяме
Поздрави!
Ето снимката на хубавицата:
VOLVO S60 D5 2.4 210HP
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet
Alfa Romeo 147 1.6 t.spark ' EX
Comment
-
Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщениеА този колега/колежка дали е от форума
Снимката е от вчера (06 Февруари) до УНСС. Много "лошо" гледа
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67392
Comment
-
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеТова е бившата на dani_ku4eto а новия собственик и той е от форума доколкото знам
Comment
-
Абе аз го съзрях колегата в квартал дружба през миналия уикенд.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaВзе ми думите от клавиатурата... Аз разбрах, че новия собственик в крайна сметка я е направил още по-лачена отпреди... Ако е от форума, няма да е лошо да я покаже с по-хубави снимки...
Колата, както и преди съм казвал, е най-яката 155-ца, която аз съм виждал на живо (без да броя една истинска автентична DTM)...Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщениеДнес пред телевизия "TV7" в кв.Левски Г.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment