Петък вечер на ул. Мила Родина
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеБогата сутрин на алфи.
От била на България до Доиран карах с една 146 ца. На светофара на Гоце Делчев 155 после завивам по Дойран и 156 2.4 jtd червена мисля монтанска с черни джанти.
А на Била .....
Точно когато влизаше на паркинга те изчаках да завиеш на ляво...и да поогледам Жужа.
ПоздравиLast edited by Bubuto; d.m.y г., 21:40.sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
Comment
-
Вчера вечерта в една пряка на Орлов мост, 159 1.9 СА 0199..
беше паркирал в дъгата на завоя, минах едвам.
Колега не така бе, и един паяк сочно ти оглеждаше любимката, спря го единствено факта че не стигаше до нея, иначе да ти я беше отнесъл като куцо пиле домат
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКато сме го подкарали на 155 на бул. България към пет и нещо.
--- Имаш ли течност за чистачки?
--- Ще има сажди...'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеТова по- ми прилича на бул Христо Ботев ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКато сме го подкарали на 155 на бул. България към пет и нещо.
--- Имаш ли течност за чистачки?
--- Ще има сажди...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеТова по- ми прилича на бул Христо Ботев ...преди министерството на земеделието
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеНе съм сигурен но предполагам че е старото GTV ... но ми е жал да я гледам как умира ... ако някои я реставрира ще е супер кола ...
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
Comment