Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Карах зад него от магазим ВМВ в Дианабад до светофара на семинарията. Там той продължи направо, а аз наляво. Като се раделихме му присветнах, но ако въобще е е забелязал сигурно е помислил, че му давам зор, защото бях под прикритие. Очаквам самопризнание
    Ваклин - VAKLINATOR .
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• От днес в Нови Искар.
      Брерата е по-сатара снимка.
      Attached Files

Comment

Карах зад него от магазим ВМВ в Дианабад до светофара на семинарията. Там той продължи направо, а аз наляво. Като се раделихме му присветнах, но ако въобще е е забелязал сигурно е помислил, че му давам зор, защото бях под прикритие. Очаквам самопризнание
        АЗ БЯХ. без стълбата хехех
        Alfa 155 2.0TS 8V '93
        sigpic
        VW LADAVAGEN '81
        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
          АЗ БЯХ. без стълбата хехех
          Ммм, да. Така си и помислих. Като съм виждал твои снимки преди ми направи впечатление, че твоята лепенка е на багажника, та по това те разпознах Btw емблемката на колоната зад страничните стъкла мнохо радва

Btw да познавате чия е 155-ца с рег номер СА 9937 МА с клубен стикер. Съсед ми е. Живее на 30 метра от нас, но все се разминаваме (щом даже не съм я снимал). По спомен момчето я има колата от около година. Веднъж даже видях още 2-3 клубни алфи покрай него. Нещо бяха разхвърляли инструментите
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Една отпреди малко и една от доста отдавна.
            Attached Files
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Ммм, да. Така си и помислих. Като съм виждал твои снимки преди ми направи впечатление, че твоята лепенка е на багажника, та по това те разпознах Btw емблемката на колоната зад страничните стъкла мнохо радва

Btw да познавате чия е 155-ца с рег номер СА 9937 МА с клубен стикер. Съсед ми е. Живее на 30 метра от нас, но все се разминаваме (щом даже не съм я снимал). По спомен момчето я има колата от около година. Веднъж даже видях още 2-3 клубни алфи покрай него. Нещо бяха разхвърляли инструментите
              На Mimo Uzunov e колата.
              Много свестен пич.
              Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 22:29.

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                На Mimo Uzunov e колата.
                Много свестен пич.
                Марин ли се казваше? Имам спомен, че като малки сме си играли на една площадка ама после си загубихме дирите нищо, че живеем толкова близко. А в последствие съм го запомнил с грандиозното шоу от фойерверки което изнася пред тях всяка нова година (без последните 3 години)
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Attached Files
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

емблемките са собствено производство и ме радват много, защото никой друг няма такива.
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Марин ли се казваше? Имам спомен, че като малки сме си играли на една площадка ама после си загубихме дирите нищо, че живеем толкова близко. А в последствие съм го запомнил с грандиозното шоу от фойерверки което изнася пред тях всяка нова година (без последните 3 години)
                      Марин е - голям пич .

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        На Mimo Uzunov e колата.
                        Много свестен пич.
                        Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        Марин е - голям пич .
                        А така...като гледам сте се разприказвали за Мимоузунов, та точно днес аз го хванах към 15:00 часа Нещо е на гости в Нова Загора ааа, я бързо казвайте кой какво знае по въпроса
                        Attached Files
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Click image for larger version

Name:	DSC00852.jpg
Views:	1
Size:	85.0 Килобайта
ID:	2271258
                          ето от днеска
                          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                            е какво сега работя и се наложи да ходя до "Практикер"
                            Last edited by mihaeles; d.m.y г., 23:16.
                            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Attached Files
                              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                              sigpic

Comment

• CA9207 - Синята 156-ца , фейс лифт е на мой човек.
                                Супер машина е.
                                Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 15:47.

Comment

Working...
                                X