Ето нещо РУсенско интересно.!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
За щастие индивида който паркираше като за 3-ма при нас се изнесе, но пък винаги съм имал караници с една жена, която твърди, че мястото е нейно. Тя колата си мести веднъж в месеца (че често и по-рядко), но ако се случи да спра на "нейното" място започва да ме дебне. В момента, в който изкарам колата тя слиза да премести нейната. Веднъж се случи, че беше с 2 места в страни от "нейното". Като излезнах аз тя се мръднала 1 назад, след малко се прибирам и изкарвам другата кола. Когато се върнах тя се беше преместила с още 1 назад. Да не говорим, че всеки път ми се кара "ама не може така, на какво прилича това да паркираш тука 3 коли!!!". Е какво да й кажа?! Всеки път и отговарям, че ако имам 4 ще паркирам 4 ама уви, само 3-са!
И за да не съм съвсем офтопик... Размазаха се доста снимките, но имаше лепенка на extreme tuning. А няколко дни преди това го бях засякъл в Люлин на паркинга на един блок до Домко.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение147-та е от някоя лимитирана серияСтаООтна е
и преди е снимана и коментиране...
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
И аз снимах колега с алфата му, само че направо в моя гараж
Kолега mimouzunov ни беше на гости в Нова Загора и съвсем случайно пак се засякохме с него вечерта на центъра, но за жалост Легендата му скъса ремък и нямаше как да не му помогнаНа следващия ден, сутринта намерихме ремъци, та почна смяната им...упорита обаче тая италианка бе
След няколко часа обаче Легендата я беше готова!
Не сме се чули с него, но дано всичко е било наред с връщането му до София!
Весели празници от мен, Марине!Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 16:51.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment