София,кв.Борово до обръщалото на трамвай 9.
Известие
Collapse
No announcement yet.
В кой град и в кой квартал живеете?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Стелиян Казаков Покажи съобщениеКазвам се Стелиян Казаков и живея в София, кв. Банишора на една пряка от ХЕИ-то по посока бул. Константин Величков.
Собственик съм на Алфа Ромео 156 ТС 1.8, 1999 год. с уникален цвят - ХАМЕЛЕОН. В КАТ я водят по документи "СИВ МЕТАЛИК", което според мен няма нищо общо с действителността. Обещавам в няй скоро време да кача снимки за да се обедите и самите вие в думите ми.
От много години мечтаех да притежавам тази "италиянската принцеса" и на една "средна" възраст мечтата ми се сбъдна.
Който не е държал в ръцете си волана на АЛФА не знае за какво говоря. Управлявал съм всякакви автомобили по народности. За първи път съм седнал зад волана преди доста години(в края на миналия век - 1975 г.) на "уникалния" за времето си руски автомобил "ЗАЗ 968А" (някой от вас може и да не са били родени). Шофьор професионалист съм и в момента управлявам МЕРЦЕДЕС АКТРОС 2540 (25 тонен камион). Вярно, притежавам ПРИНЦЕСАТА само от месец и всеки божи ден се убеждавам в качествата и. Случи се преди седмица да взема на един колега колата (Тойота Корола 2007 г.) за да свърша една работа и да ви призная просто след първите 200 м. направо ми идваше да сляза и да продължа пеша. Не случайно се казва, че АЛФА РОМЕО е италиянския "МЕЦЕДЕС". АЛФА РОМЕО Е СЪЧЕТАНИЕ ОТ БЪРЗИНА, КОНФОРТ И СИГУРНОСТ!!!! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!
Comment
-
Стара Загора в центъра ( до отрезвителя)
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеСофия, центъра, до НДКAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеСофия, центъра, до НДКПървоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеТи си на 5 минути от нас
Аз съм до площад Славейков.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
Comment