хора виждам че за вас това което го бях написал е като научна фантастика но за мен беше реалност мога да ви дам още две теми за да ми ядете краката.първата е ;адреса на университета в Ковънтри ми го беше дал и препоръчал лично шеф дизайнера на МЕРЦЕДЕС Бруно Сако през 97г. втората;след като изпратих мои матеряли на БМВ и ми казаха че ще се радват да работят с мен, две години и половина след това излезе новата БМВ 5 СЕРИЯ и познайте какво ( сигурен съм че всеки се е кефил на супер готините и фарове) фаровете бяха моите но с нищо не мога да го докажа защото не бях ги патентовал.сега си гледам моите драсканици по пътищата.и като кажа че това е мое такива като вас ще кажат че съм ненормален.но от това се чуствам още по горд с това което успях да постигна.БЛАГОДАРЯ ВИ!
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА 156 модел САМОЛЕТ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениехора виждам че за вас това което го бях написал е като научна фантастика но за мен беше реалност мога да ви дам още две теми за да ми ядете краката.първата е ;адреса на университета в Ковънтри ми го беше дал и препоръчал лично шеф дизайнера на МЕРЦЕДЕС Бруно Сако през 97г. втората;след като изпратих мои матеряли на БМВ и ми казаха че ще се радват да работят с мен, две години и половина след това излезе новата БМВ 5 СЕРИЯ и познайте какво ( сигурен съм че всеки се е кефил на супер готините и фарове) фаровете бяха моите но с нищо не мога да го докажа защото не бях ги патентовал.сега си гледам моите драсканици по пътищата.и като кажа че това е мое такива като вас ще кажат че съм ненормален.но от това се чуствам още по горд с това което успях да постигна.БЛАГОДАРЯ ВИ!
всеки има право да вярва или не в каквото си иска.
тук ни е събрала любовта към алфите, а не меракът да си доказваме кой е по-, баш и най-.
хайде, мир.
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениехора виждам че за вас това което го бях написал е като научна фантастика но за мен беше реалност мога да ви дам още две теми за да ми ядете краката.първата е ;адреса на университета в Ковънтри ми го беше дал и препоръчал лично шеф дизайнера на МЕРЦЕДЕС Бруно Сако през 97г. втората;след като изпратих мои матеряли на БМВ и ми казаха че ще се радват да работят с мен, две години и половина след това излезе новата БМВ 5 СЕРИЯ и познайте какво ( сигурен съм че всеки се е кефил на супер готините и фарове) фаровете бяха моите но с нищо не мога да го докажа защото не бях ги патентовал.сега си гледам моите драсканици по пътищата.и като кажа че това е мое такива като вас ще кажат че съм ненормален.но от това се чуствам още по горд с това което успях да постигна.БЛАГОДАРЯ ВИ!Last edited by odisey; d.m.y г., 11:31.Виж Алфата ...
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениевиждам че освен да ръсиш глупости за друго не те бива.за да си нормален тук маи трябва или да си пияница или наркоман.а когато правиш наистина стиностни неща си ненормален
жив и здрав бъди.
:bye-bye:
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеаз не искам да ставам нито мил нито драг.искам само да отворя очите на заспалите хора в тази държава ако може да се нарече държаваАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment