If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Име - Даниел Спасов / 22г. / Пловдив 2. Автомобил - Alfa Romeo 147 jtd 8v 01/2002г 3. Модификация на автомобила - Леки Козметични промени 4. Снимки на втомобила - 5. С какви консумативи поддържате автомобила - AGIP 5w40, нафта от ЕКО. 6. В кой сервиз поддържате автомобила - При един колега. 7. Допълнителна информация - Вече от година и половина имам колата, като цяло съм доста доволен. Сменил съм консумативи, тампони на предница ( + рециклиране на носачи ) и Термостат. Смених джантите (от 15 на 17), Слагал съм ксенон, и доста добра аудио система (касетофон, бас каса, усилвател и колони на кората). Смених жълтите странични мигачи с бели и лепнак под тях змиичета. Един накрайник на ауспуха, че е много грозно оригиналното. Само едно анти крило остана и боядисване на джантите в четно от вътре на кръговете, но на пролет.
Attached Files
sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Име: Георги Бонев ( 26 год)
Град : Разград
Професия : продавач-консултант авточасти
От днес кара : Алфа Ромео 156 1.8 16V 144к.с 98 год.
Тепърва колата ще се оправя външно понеже е с забележки.Вътре е кукла,мотора е ROLEX-че
Attached Files
Last edited by gero_records; d.m.y г., 21:35.
Основание: добавяне на снимки от автокъщата
1. Иван Станков (22 години)
2. Алфа Ромео 156 1,8 ТС '98
3. Кандидат студент
4. Обикновен 95 от Шел.
5. От днес вече си карам чудния мишок, нарекох я "Сребърния куршум" много и се кефя и ще ровя асфалта на Пловдивските улици дълги години надявам се с нея. Да ми е честита!!!! Мерсиии ! )
1. Име - Иван Ганчев / 26г. / Шумен (временно) 2. Автомобил - Alfa Romeo 156 2.0 ТС 98г 3. Модификация на автомобила - Спортно окачване, 16' джанти, ремап, от скоро с ГИ Фобос 4 4. Снимки на втомобила - 5. С какви консумативи поддържате автомобила - бензин 100 от ЕКО, Carrera 100 от ОМВ, Газ от ЕКО. Масло Selenia Racing 10W60 6. В кой сервиз поддържате автомобила - При местни разбирачи... 7. Допълнителна информация - Само положителни отзиви. Много стабилна, хубава возия, върви като луда.
Ремапвана в Италия. Предстои и пълно ревизиране на окачването, спортно гърне и ксенон. Някои от нещата са закупени и чакат монтажа
(Колата е бившата на raffaelo от форума)
Име и контакт : Радослав Горанов - търговец на резервни части. - Снимки на колата : Скоро ще има само да я поизмия - Модел на автомобила и година на производство : Алфа Ромео 156 1.9JTD-115кс - 2004г.. Горд собственик от 27.03.12. - С какво масло я карате? : 10W40 - Selenia TurboDiesel - С какъв бензин най-много я карате : SuperDiesel от Лукойл.
Уникален автомобил, досега не съм имал италианка, но алфетата направо разби всичко. След смяната на предни,задни дискове и накладки , тампони на горните и долните носачи и на стабилизираща щанга,малко масла и филтри колето е самует!
Уникална визия има този автомобил, както и позиционирането на водача е перфектно, много устойчива в завоите. До сега нямам никакви забележки.
1. Име - Mитко Карачанов /18г./Хасково
2. Автомобил - Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136к.с, 2000г.
3. Снимки на втомобила -
4. Допълнителна информация-Горд собственик съм от 29.03.12 ,както всички тук знаем много оптимистично се говори за тази марка коли ,както и за всички Италианки ,но аз съм повече от доволен за сега ,в семейството ми всички сме с италианки и няма назад ...
1. Псевдоним/Име - Madjo/Младен
2. Автомобил - Алфа Ромео 156 1,9 JTDm 16V SW, 2005, 150 к.с., 6 скорости
3. Модификация на автомобила - Sport /лупи на късите + фабричен ксенон + пръскълки на фаровете, спортен волан + окачване като на TI, тези джанти 17", прагове/
4. Снимки на втомобила - http://bebosan4o.snimka.bg/automobil...w-sport.689481
5. С какви консумативи поддържате автомобила - масло Селения WR 5W 40, гориво - ЕКО, понякога ОМВ
6. В кой сервиз поддържате автомобила - клубният при Румен
7. Допълнителна информация - горд собственик от 25.11.2011 г., първият ми дизел, изключително доволен, разход: градско 6,5/извънградско 4-5/смесен 5-5,5/
1. Псевдоним/Име -BoRn_To_LiE/Тодор
2. Автомобил - Алфа Ромео 147 1.6ТС 120кс.
3. Модификация на автомобила - фабричен
4. Снимки на втомобила - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=73398
5. С какви консумативи поддържате автомобила - тепърва ще се обслужва за сефте в БГ
6. В кой сервиз поддържате автомобила - при познат в Дупница
7. Допълнителна информация - горд собственик от 31.08.12 г., първата ми Алфа, мечта от няколко години надявам се да остана доволен от нея
1.Име - Боян / Skyline
2. Алфа Ромео 156 - 2,0 ТС 155к.с.2000г. Фабрична 100%
3. С какви консумативи поддържате автомобила - Бензин от Лукойл или Q8 или Техасо. Газ от Texaco - най-често
4. В кой сервиз поддържате автомобила. В моя си
5. Допълнителна информация - След 2 години търсене и чудене, коя алфа точно да взема, и тъй като съм търговец на коли съм много крив като стане въпрос за моята кола, накрая реших да си взема първата 156.
6.Снимки на Алфата -
Име: Марио Танев
Професия: Repiar Technik in Foxxcon Technology
Кола:Alfa Romeo 156 1.8 тс 2000 г. бензин
Модификаций:засега без
снимката е от борсата когато я купувах
Comment