If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето колеги нещо и от мен Аз съм Димитър от Перник на 20 години съм . Колата е 2.4 JTDm 20v TI Колата е с чип . Най-пкрекрасната ми любов ! Много и се радвам ... МНОГО
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Ето колеги нещо и от мен Аз съм Димитър от Перник на 20 години съм . Колата е 2.4 JTDm 20v TI Колата е с чип . Най-пкрекрасната ми любов ! Много и се радвам ... МНОГО
Браво, Митко! Хубава ти е колата. На 20 години си и бъди внимателен, за да можеш наистина да и се радваш много време! Казвам го с най-добри чувства.
Умната и ...веселата...!
Браво, Митко! Хубава ти е колата. На 20 години си и бъди внимателен, за да можеш наистина да и се радваш много време! Казвам го с най-добри чувства.
Умната и ...веселата...!
Благодаря ти,колега ! радвам се ,че ти харесва и ще послушам съвета ти
Това първа кола ли ти е ... щото и аз на 20 си купих алфа
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Колега , значи 1-вата кола ми беше Фиеста 1.1 50 коня ... 2 години я търкалях като луд ... алфата си я зех началото на май тази година след около година търсене избиране и т.н и сега мн си я обичам
здравеите на всички казвам се момчил на 27 години от добрич собственик на Alfa Romeo 156 SW 2.4 20V JTD
Бреех че арни 156ци фейсове, жтдм-и....усетихте къде е истината изглежда алфа вируса върлува не се притеснявайте ако почнете да си говорите с тях и имате чувството че се превързвате към тях да не кажете че не са ви предупредили
Comment