If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вале, снимки по късно, още чакам частите да ми пристигнат от СФ. Днес пристигна карбоновата конзола и пепелника - полека лека ще я подкарам до края но без снимки няма ви оставя
Потготовка за черния кожен салон
Благодарности на жена ми че ми се хваща на прищевките!
Шито е всичко по кройки от оригинала с естествена черна кожа и така желаните червени шевове
Първоначално публикувано от Seicento Sporting AbarthПокажи съобщение
Потготовка за черния кожен салон
Благодарности на жена ми че ми се хваща на прищевките!
Шито е всичко по кройки от оригинала с естествена черна кожа и така желаните червени шевове
Колега имам чисто нов черен кожен салон са седан алфа 156,ако те интересува пиши на лични! Честито за хубавата алфа..успех и много радост да ти носи!
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Благодаря колега за пожеланията - да се връщат. Салон имам черен спазарен даже е с еърбеците отстрани но е в София все още - чакам да го засилят тая седмица.
Здравейте колеги, нов съм както във форума , така и на пътя. Казвам се Денислав, на 18г. съм, от гр. Перник. От няколко години съм фен на Алфа Ромео, а от преди няма и месец притежавам една и съм изключително щастлив- Алфа 156 SW 2.4 JTD 2002г с новото табло с борд компютъра, но със старата предница.Колата има много забележки, караше я баща ми , но го убедих да ми я подари и сега ми се иска да си я стегна и да я вкарам в приличен вид, та се надявам и вие да помагате със съвети и насоки. И от сега да знаете , че много ще ви досаждам, много ми е мерак да стана Алфист, като повечето от вас.
Колега, боята колата не движи . Честита да ти е пък когато имаш възможност действай . и моята има забележки от на лявата задна врата и калника но като нямам възможност съм ги оставил на по заден план .
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment