Да не остана по-назад и аз си викам след тая вечно нервиращаме 33ка,си мисля на 25окт. имам РД ще взема да си купя нова Алфа.Мислих,умувах каква да е...турбо,мурбо,газ,нитро и тн. все още не бях решил каква ще е и Сашо и Добри викат дизел та дизел казвам добре ще видя.И днес разхождайки се с колега гледаме тоалетните по българските автопазари и а.....колата на моя живот Алфа 156 2.4 жтд 2000г с много странен цвят тъмно синьо,зелен металик....любов от пръв поглед.....на наистина реалните 334 342 км с естествено пълния брой книжлета и ключове.След 10сек пазарлък
беше моя еххх.....Хайде на репатрак и вкъщи в гаража и утре оооо утре ще бъде регната в КАТ и т.н. докюменти оооооо сега се надявам само Сашо и Добри като я видят да не се хванат за главата......
И веднага започвам с въпросите има вградено радио с телефон на Блаупункт ама не видях модела има жлеб за сим карта и карта на Омнител,пъхах наша карта не работи нито радио нито гсм,та въпроса е къде да отида да го разкодират ли незнам, или да го хвърлям.

И веднага започвам с въпросите има вградено радио с телефон на Блаупункт ама не видях модела има жлеб за сим карта и карта на Омнител,пъхах наша карта не работи нито радио нито гсм,та въпроса е къде да отида да го разкодират ли незнам, или да го хвърлям.
Comment