Известие

Collapse
No announcement yet.

А да се похваля?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А да се похваля?!

Здравейте колеги. Продадох опел-а. Всичко стана доста набързо, но няма да пиша подробности. Същият ден запраших към столицата. Попаднал бях на обява за АЛФА РОМЕО 155 1.8 `93-та година.
    Ами нещата малко тръгнаха с фалстарт, като например - непалене. Хм... оказа се бушона на бензиновата помпица. В крайна сметка след 5 минути разглобяване и при вида на инсталацията под таблото... както и да е. Смених го и я запалих. Учудващо като видях какъв човек караше колата - работеше добре. Чисто и равномерно. Платих и към Враца.
    По път насам установих и чукащо каре, скърцане и хлопкане на всички вътрешни кори, неработещ климатик + парно, "шантаво" табло - уреда за бензина показва каквото си иска, лампата ту свети, ту гасне, скоростомера не работи. Климатика въобще не бачка, задните ел. стъкла също, дясното затяга, халогените се включват от копчето, което пуска и спира управлението на задните стъкла... Трагедия ама щом съм я купил - значи ще я бъде.
    По външния вид - задните вежди са гнилочкави. Ожулена е отдясно, целия патрон на багажника е тотализиран, лявата външна дръжка е счупена и отварям от задната. . Иначе върви убийствено добре.

Ами ще си я честитя още веднъж и мисля да си пусна темичка - "Възстановяването на една 155-ца"
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
    Здравейте колеги. Продадох опел-а. Всичко стана доста набързо, но няма да пиша подробности. Същият ден запраших към столицата. Попаднал бях на обява за АЛФА РОМЕО 155 1.8 `93-та година.
    Ами нещата малко тръгнаха с фалстарт, като например - непалене. Хм... оказа се бушона на бензиновата помпица. В крайна сметка след 5 минути разглобяване и при вида на инсталацията под таблото... както и да е. Смених го и я запалих. Учудващо като видях какъв човек караше колата - работеше добре. Чисто и равномерно. Платих и към Враца.
    По път насам установих и чукащо каре, скърцане и хлопкане на всички вътрешни кори, неработещ климатик + парно, "шантаво" табло - уреда за бензина показва каквото си иска, лампата ту свети, ту гасне, скоростомера не работи. Климатика въобще не бачка, задните ел. стъкла също, дясното затяга, халогените се включват от копчето, което пуска и спира управлението на задните стъкла... Трагедия ама щом съм я купил - значи ще я бъде.
    По външния вид - задните вежди са гнилочкави. Ожулена е отдясно, целия патрон на багажника е тотализиран, лявата външна дръжка е счупена и отварям от задната. . Иначе върви убийствено добре.

Ами ще си я честитя още веднъж и мисля да си пусна темичка - "Възстановяването на една 155-ца"
    И колко я плати ако не е тайна?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Честито, да я направиш, като пушка, както се казва, а се отърва и от опела
      Last edited by fred; d.m.y г., 09:33.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Добре де пич,нямам нищо против твоето желание,но ти си си купил доволна баракуда.Тая кола би си струвала единствено ако струа макс 1000 лв.По моя опит ще ти кажа,че не се купува така набързо.Иначе 155 си скърцат корите и това за нивото на бензиан ,че свети и гасне лампата е нормално ще свикнеш.
        Иначе със здраве да си я караш и да си я оправяш.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Здрасти колега пожелавам ти успех в начинанието макар че така както си го описал звучи доста странно с мазохистични нотки . Но ти желая успех действай бързо нали знаеш че желязото се кове докато е топло не чакай да ти се изпари ентусиазма.
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Започвам с отговорите 1 по 1.

1. Колата я купих за 1600 лева.
            2. Към MUROMAN Много, ама много си прав, че е баракуда. Но... тук има едно НО. Аз такива коли купувам. А и да ти кажа е 300 пъти по-добра от астра-та. На мотор е страхотна. Външният вид не ме плаши, защото аз имам друга концепция именно за тая кола. А че прибързах - така е.
            3. За ентусиазма - аз имам 164-ка с която да си се возя. Тая искам да я вкарам в заводските й параметри, просто да бъде една от най-лачените.

Comment

кефиш ме ще чакаме снимки преди повреме и след ремонта
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                кефиш ме ще чакаме снимки преди повреме и след ремонта
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27404

Comment

Видях снимките, не е чак толкова лоша, аз очаквах да е направо всичко леш и мики маус. Мога само да ти пожелая успех с реставрирането и наистина може да стане много добра колица дори и за пример на останалите 155-ци.
                  Малко само е височка цената, но като ти е хванала око на момента цената е нямала значение. И нека стане по-лачена от другата ти Алфа.

Comment

Честита да ти е колега със здраве да си я караш,и наи важното добре дошъл в цветния филм

Comment

много сме, силни сме!!! Много се кефя на ентусиазма ти да възродиш колата и ти желая успех!
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Честито колега пожелавам ти да се сбъдне това което си намислил за бегачката.Успех !

Comment

Working...
                        X