Известие

Collapse
No announcement yet.

Писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Писна ми...

Наскоро си взех колата от сигнатурата.Обслужих си я както му е реда и сега и се кефя максимално.Определено вече съм влюбен в нея.Удоволствието от карането е незаменимо.Проблема обаче е ,че като кажа на някой познат каква кола съм си взел,той започва да ме гледа снизходително и да ме поучава защо не е трябвало да си взимам Алфа Ромео.Явно българина освен от политика и медицина,разбира много и от автомобили....абе народ от експерти сме ние.Отначало не се ядосвах,но сега вече едвам се сдържам Не ми се иска да спамя форума,но май тук е мястото да си кажа мъката.Айде със здраве и безаварийно каране на всички "прекарани" като мене!
    Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

На мен пък никога неми е дремело какво говорят,аз си знам направил сам си сметките и щом още си карам колата а даже и си купих още една алфа и мисля 3-та да зимам значи сам доволен,така че слагай си ги на к*ра и да нети дреме пичага щом и ти си доволен и се радваш на количката карай си я и необръщай внимание на другите то винаги ще се намери някой да мрънкя
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

За жалост така се получава... кой чул недочул всеки срещи алфите... те много се трошели не ставали за нищо, само парите си давате. Говорят така защото не са имали Алфа и не са карали и нямат никаква представа за какво става на въпрос. В началото и аз се дразнех и лесно се палех по тази тема, ама няма смисъл да говоря нека си карат раждивите Опели и бързите Голфуве и нека си мислят че карат нещо по-добре. Хич да не ти пука, щом си си доволен от колата карай си я и не се влияй от хорските приказки.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

Хич да не ти пука какво говорят другите, едни от завист, други от "компетентност". Важното е на теб да ти харесва, нали ти си дал парите за нея, ти си я караш, а на чуждите приказки не обръщай внимание. И при мене беше така, и сега съм вече с ТРЕТА Алфа. Дори един приятел, който си търсеше кола през лятото за семейството си му препоръчах една Алфа 146 и сега ела да го видиш, още от първия момент се е влюбил в нея до ден днешен, остана ми благодарен за препоръката и сега е един от нас - алфист.

Comment

Хич да не ти е на оная работа,кои каквото ще да говори поне аз лично няма да си оставя скоро парахода.

Comment

Един харесва скромни момичета друг мръсници - въпрос на вкус и двете си имат предимства и недостатъци. Не може сега цял ден да си обясняваме как видиш ли "Мойта е най-хубаа" всеки си знае и си дава парите за каквото си реши . .
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Преди да си купя първата Алфа, всички близки и не толкова близки мъжки елементи от моето обкръжение дълго ме разубеждаваха. Купих си ключодържател с емблемата (още нямах кола), обявиха ме за луда и спряха.

Вероятно има значение по какъв начин отговаряш на въпроса "Каква е колата ти?". На мен отдавна никой нищо, откакто отговарям с целия си ентусиазъм: "Е как каква? Алфа!"
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Затова положението ни в държавата е такова, една огромна част от нацията от нищо не разбира, но иначе акъл дава колкото си иска и си мисли, че няма по умен и разбиращ от него, така че да не ти пука, гледай да не станем и ние такива
                Last edited by fred; d.m.y г., 11:23.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

И аз бях така,и знаеш ли какво стана?Сега всичките ми познати,с изключение на един който е влюбен в Мерцедес, карат Алфи!!!
                  sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

Честно казано на мен отдавна не се опитват да ми казват, какви са алфите. Не ги оставям.
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                    http://bendidas.hit.bg/

Comment

на мен всички много ми се смееха за това ,че харесвам тази марка абтомобили.А аз постоянно им надувах главите за Алафа,Алфа и пак Алфата.
                      И в прекрасния ден в които спрях с колата пред тях всички онемяха и млъкнаха и повече нищо не са казали.

не плащай данък обществено мнение.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Просто искам да ти кажа колега, че се тормозиш излишно! Вкусове и мнения всякакви, важното е на теб какво ти харесва! ALFA ROMEO FOREVER!!!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

прави са колега, остави ги да си карат хубавите надеждни коли, пък ти си карай алфата дето за нищо не става

само им обясни, че в алфа се поставя едно много специално устройство... такова устройство има на много много малко коли и е уникално по рода си ... задейства се всеки път като сложиш стрелката на оборотите в червеното, и като влезеш с висока скорост в завой... това устройство се нарича генератор на безкраен кеф, удоволствие и като се включи е невъзможно да си свалиш усмивката от лицето

е*и ги сичките , като ти завиждат, нека да те убеждават каква грешка си направил

аз на такива юруде, къде ми кажат , ама що алфа бе то това много калпава кола, им се усмихвам и им казвам "да", и до там. тези дето не са прекалено прости разбират от намека
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            само им обясни, че в алфа се поставя едно много специално устройство... такова устройство има на много много малко коли и е уникално по рода си ... задейства се всеки път като сложиш стрелката на оборотите в червеното, и като влезеш с висока скорост в завой... това устройство се нарича генератор на безкраен кеф, удоволствие и като се включи е невъзможно да си свалиш усмивката от лицето
                            Добре казано колега , но зависта в БГ няма край.
                            Наздраве
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Преди да си купя първата Алфа, всички близки и не толкова близки мъжки елементи от моето обкръжение дълго ме разубеждаваха. Купих си ключодържател с емблемата (още нямах кола), обявиха ме за луда и спряха.

Вероятно има значение по какъв начин отговаряш на въпроса "Каква е колата ти?". На мен отдавна никой нищо, откакто отговарям с целия си ентусиазъм: "Е как каква? Алфа!"
                              При това е особено важно никога да не казваш Алфа Ромео! Като му изстреляш красноречивото Алфа!, придружено с кос поглед прерязваш директно всички опити за наливане на акъл.
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Working...
                              X