Известие

Collapse
No announcement yet.

Писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега те всички така говорят,защото не са карали ALFA ROMEO.Да не ти пука кой,какво говори.

ALFA 145 1.6 ТS `97
    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

da go duxat
      луд алфист

Comment

az karam 4 godina alfa i e super
        луд алфист

Comment

Първоначално публикувано от Bonco Покажи съобщение
          az karam 4 godina alfa i e super
          Колега използвай Кирилица,за да не ти изтрият админите мненията.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
          & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Като се сетя същото беше и с мен. Като взех миналата година моята колица, почнаха да ме базикат тънко - ама ти защо я взе тази кола, като само в бокса ще седи; направи ли си списък с морги и магазини за резервни части и всякакви такива простотии; ама нали кола беше тръгнал да търсиш.
            Равносметката след една година - в офиса един колега си взе също Алфа, друг събира пари, щото "следващата кола задължително ще ми е Алфа". Приятелите вече са на мнение, че "Алфите са готини спортни коли"...
            Така че хич да не ти пука
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Мда, нави ме Пачито за алфа, няма лошо
              Марката е супер, всичко е на късмет обаче с кола на старо (то и нова вече си е шанс на каква бройка ще случиш).
              А алфата е капризна към майсторите, не всеки разбира, който не разбира само мрънка че не била 'убава колата за да не го убиеш след ремонта после
              П.С. Я да си признае Пачито каква кола щеше да купува преди да се залюбят със 145-цата
              146 1.6 TS '00
              156 2.4 JTD '01

Comment

здр.

и с мен все още е така,но не ми пука ИЗОБЩО да ви кажа.некой от френдовете се убеждават в красотата и надежноста на моята сладуранка.ако можех щях да си я взема в хола за да сме си двамата.отнесох се.колегата да им покаже по среден пръст на всички нехрани майковци и да ходят за боровинки с хлопелите,голфофете големите бягащи бмвета и т.н. дет си ги прескачаме,както само АЛФА знае.в живота ми има една жена и тя е АЛФА РОМЕО.
                sigpic
                156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
                  .в живота ми има една жена и тя е АЛФА РОМЕО.
                  Е всичко си има граници
                  Стой далеч от ауспуха
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И аз не съм пожален от подобни изказвания, но не ми дреме.

Семейството и фирмата имаме към 10 италиански автомобила - между 90-та до 2001-ва и знам на кое колко му е поддръжката и колко се чупи.

И като махнем лината ми в която аз къде с акъл, къде без набих много излишни кинти... другите за момента са между разумен и изненадващо добър годишен разход /финансов/. Същото е и с проблемите - не е имало нещо повече от нормалното за всяки един автомобил.

Тъжното е, че има познати дето не ми вярват че "не се набутвам" и че "колата не се троши".
                    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                    GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
                      ...

Тъжното е, че има познати дето не ми вярват че "не се набутвам" и че "колата не се троши".

ти серозно ли се натъжаваш?
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И аз вече си карам моята красавица около 3 месеца и продължават да се опитват да пускат бъзици, но както казва един мой приятел "Нека завиждат, че караш спортно-екзотична кола". А и като се тръгне на път всички препочитат комфорта и за това сме винаги с алфичката Тъй че да не ти пука, нали на теб си ти харесва, все пак колата е твоя. Важното е ти да и се кефиш, а другите да не те мислят за разходите нали не те ти дават парите за поддръжка Накрая и те ще карат Алфи, но още не го осъзнават
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Мен никой не ми е казавал, защо си взе Алфа. Много и се кефиха всички. Сега ме питат защо съм я продал
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

И верно защо?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              И верно защо?
                              имаш нещо против ли?
                              а аз съм доволна
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                И верно защо?
                                за да разнообрази , чакаме го да вземе една червена 159ка, поне по неговите думи
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X