If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Един колега се опитваше да ме ебава като си взех АЛФАТА че няма да излизам от сервиза и че бмв е било по-добре! Той си купи бмв-то преди 1 месец и още е в бокса за кво ли не! Не казвам че АЛФА е по-добра кола от бмв, казвам че всичко е до късмет и важното е да си вземеш АЛФА, щото тя ти дава нещо, което другите автомобили не дават! Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него!!!!!!!!! АЛФА РОМЕО ЗАВИНАГИ!!!
Един колега се опитваше да ме ебава като си взех АЛФАТА че няма да излизам от сервиза и че бмв е било по-добре! Той си купи бмв-то преди 1 месец и още е в бокса за кво ли не! Не казвам че АЛФА е по-добра кола от бмв, казвам че всичко е до късмет и важното е да си вземеш АЛФА, щото тя ти дава нещо, което другите автомобили не дават! Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него!!!!!!!!! АЛФА РОМЕО ЗАВИНАГИ!!!
Бе не съм баш съгласен ма нейсе алфата си е болест.
Но на БМВ 7-ца не бих отказал.
Цитирам марката заради горният ти пост,нищо лично.
Никой не ме е базикал че съм си взел Алфа,при положение че се занимавам с поправка на автомобили.Само се кефят на колата ми.
Има различни хора с различни виждания.На който каквото му е кеф това ще си вземе.
Аз лично втората кола когато и дойде ред да я вземам ще е Алфа задължително,ама модела ще зависи от парите.
От както съм я взел много и се кефя и ми доставя удоволствие като я карам.Вярно е че от време на време иска малко да се погрижиш за нея,но е като за всяко нещо което притежаваш.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Comment