Известие

Collapse
No announcement yet.

Да Ви се представим - красавица Alfa Romeo 159 JTDm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да Ви се представим - красавица Alfa Romeo 159 JTDm

Здравейте,
    да Ви се представим - Alfa Romeo 159 JTDm - автомат.
    Други ден ще направим 2 месеца зедно, вече сме навъртяли 5500 км в България, Европа и Русия. Никакви проблеми.
    Честно, като стар фен на английските коли, (имах 3 такива), бях много изненадан от избора си - Alfa Romeo. Сигурно това беше избор на сърцето ми и аз изобщо не съжалявам за това.Това е първата италианска кола която купувам.
    Още от първите дни "съвместен живот" - едни емоции и удоволствие. Спомних си младоста и "как не бива" да караш и че има някакви ограничения на скороста по пътищата.
    Колата е невероятно красива и доставя огромно удоволствие в шофирането.
    Това е ТЯ

P.S. Въпрос към ръководството на клуба - с удоволствие бих станал член на Вашият клуб, ако одобрите разбира се, как и къде да изпратя молбата за членство и може ли по ел. поща, тъй като не живея временно в БГ. и къде и как да платя членският внос?
    Предварително благодаря!
    Last edited by OgyG; d.m.y г., 17:07.
    Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Ами освен честито друго не мога да кажа.
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

цвета е страшен, все повече се убеждавам , че силно огледалната боя ходи на тази кола мнооооогооооооо, виждал съм в нета една хромирана - направо убиееццц

само позитивни емоции да ти носи и да не вижда ни сервиз ни дупка по пътя

автоматика е добър избор, аз дори малко съжалявам , че моята е с ръчка
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 08:27.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

със здраве да си я караш и много безаварийни км
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Благодаря - аз също ви пожелавам да се наслаждавате с вашите италианки и само положителни емоции.

В Милано Моторс, като я взимах, казаха че е единственната (официално внесена) такъв цвят в БГ. А "автомата" е едно удоволствие. Работи безупречно.

P.S. - извинявам се за грешките в писането на български, малко го позабрвям.

Comment

Честито, само хубави моменти с новата кола, много е красива
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Честито колега, много километри заедно много нафта изгоряна и много емоции.

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              цвета е страшен, все повече се обеждавам , че силно огледалната боя ходи на тази кола мнооооогооооооо, виждал съм в нета една хромирана - направо убиееццц
              колега я качи тази хромирана Алфа да и се порадваме
              Kappa SW
              Bravo GT
              Mondeo RS

Comment

Честито . Наистина е голяма красавица Може да качиш още някоя снимка да и се порадваме

Ще чакаме впечатления за колата как се държи в студения руски мраз
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Спираща сърцето красота !
                  Честита и много съвместни успехи

Comment

Благодара на всички за поздравленията. Също ви желая много без аварийни километри и удоволствия.
                    За съжаление нямам много снимки - някак си не остава време да се снимаме.
                    Обезателно ще я снимам другата седмица и да се "пофукаме" с новите обувки (джанти) за зимата.

Тук се срещнахме за първи път на слънце. Снимките не са много качественни - на телефона са правени.

А това е нашето емоционално италианско сърчице.

За сега температурата е падала само до -4 С. Проблеми няма. Прогнозите за декември - до -15 С - мисля, че също ще е безпроблемно.
                    Last edited by OgyG; d.m.y г., 20:28.

Comment

красавица е

Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
                      колега я качи тази хромирана Алфа да и се порадваме
                      не мога да я намеря
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Аууууу убавица !!! малиии как може да са толкова красиви тези алфи бее... толкова се радвам че си взех такава...
                        честито колега мноооого безаварийни километри заедно !!!
                        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                        Bravo 1.9JTD 2000

Comment

Честито колега ,добър избор.
                          Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                          P.S. Въпрос към ръководството на клуба - с удоволствие бих станал член на Вашият клуб, ако одобрите разбира се, как и къде да изпратя молбата за членство и може ли по ел. поща, тъй като не живея временно в БГ. и къде и как да платя членският внос?
                          Предварително благодаря!
                          Относно това ето:
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1495
                          Моя съвет е да изчакаш малко , след Нова Година примерно. В момента може и да не ти обърнат достатъчно внимание , стяга се събрание и ... Тъкмо ще имаш време да се огледаш повечко по форума.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Благодаря на всички за приятните отзиви и пожелания. Като си дойда догодина в БГ ще трябва да се срещнем и да му ударим по няколко "салатки"!

Comment

Страашшшна, честита придобивка на патерици! Много 159-тки, много нещо ...
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X