Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте

Здравейте на всички. Дано не ме приемате на майтап ,защото съм на 17г. ,следователно нямам книжка нито кола. Имаме автосалон/авточасти в Пловдив ,който е на баща ми.Работя с него от вече много време, а аз от малък съм много запален манияк на тема коли и т.н. . Регистрирах се в този сайт ,защото мечтата ми е Алфа 147 (живот и здраве ще я имам). Да не кажа ,че даже и сънища съм имал с тази кола побъркал съм се просто . Като бъдещ потребител с Алфа реших да се регистрирам ,защото ще науча доста неща за този тип автомобили в по-подробен вид. Мога да кажа ,че разбирам от коли до една степен. Разглобявам коли в обекта ни и много други неща с една дума в тази област съм. В момента бащата е донесъл от Италия една Алфа 147 ударена , но мотора е в много добро състояние бензин 1.6 16v . Предполага се ,че за в бъдеще ще бъде моя.

А дано Добре дошъл
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

добре дошъл колега дано да стане твоя тая колица

Comment

Първоначално публикувано от Samir Покажи съобщение
        Да не кажа ,че даже и сънища съм имал с тази кола побъркал съм се просто.
        Добре дощъл. Почти всеки от нас е минал по твоя път. Пожелавам ти да стане реалност....
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

В правилна посока си се насочил !
          Добре дошъл в семейството*

Comment

Насочил си се в правилната посока,че и за първа Италиянка-Поздрави за това и добре дошъл в форума на чудатите проблеми и яката тръпка.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Като бъдещ потребител с Алфа реших да се регистрирам ,защото ще науча доста неща за този тип автомобили в по-подробен вид...
              Еееех младото си е младо. Аз чак след като си купих втората Алфа "открих" сайта (не че по времето на първата ми го е имало де) и питах ли питах глупости.

Добре дошъл
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

успех колега по правилния път вървиш дано да ти се сбъднат мечтите
                Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                sigpic

Comment

Здравейте на всички. Дано не ме приемате на майтап ,защото съм на 17г. ,следователно нямам книжка нито кола. Имаме автосалон/авточасти в Пловдив ,който е на баща ми.Работя с него от вече много време, а аз от малък съм много запален манияк на тема коли и т.н. . Регистрирах се в този сайт ,защото мечтата ми е Алфа 147 (живот и здраве ще я имам). Да не кажа ,че даже и сънища съм имал с тази кола побъркал съм се просто . Като бъдещ потребител с Алфа реших да се регистрирам ,защото ще науча доста неща за този тип автомобили в по-подробен вид. Мога да кажа ,че разбирам от коли до една степен. Разглобявам коли в обекта ни и много други неща с една дума в тази област съм. В момента бащата е донесъл от Италия една Алфа 147 ударена , но мотора е в много добро състояние бензин 1.6 16v . Предполага се ,че за в бъдеще ще бъде моя.
                  добре дошъл колега надявам се скоро време да почнеш да идваш и по пловдивските сбирки щом имате авто салон и се занимавате със авто части смятам че ще можеш да бъдеш полезен на колегите от пловдивската група
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ами прав си,ще се радвам да Ви бъда полезен тъй като имаме доста части на Алфи и по цели двигатели имаме почти всички части.
                    Ако Ви интересува намираме се на Ягодовско шосе гледам ,че ти си от Крумово сигурно ни знаеш .

Comment

Добре дошъл Няма да се притесняваш за възрастта , и аз като се регистрирах бях под 18 години , но какво пречи това на манията Алфа Ромео

Добър избор е 147 , дано скоро може да се радваш на една такава
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                      X