Известие
Collapse
No announcement yet.
Ето и моята 147!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеЧестито колега, голяма красавица е!
Дълго да те радва. И я доведи да я видим на сбирките.Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Евала бате! Колата е много добра! Кажи ми само тези джанти 17ки ли са? И как ти се струва вървежа с тях. Смисъл аз в момента карам на 15ки, но за лятото съм си взел 17ки и се чудя дали ще е много спъната!?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЕвала бате! Колата е много добра! Кажи ми само тези джанти 17ки ли са? И как ти се струва вървежа с тях. Смисъл аз в момента карам на 15ки, но за лятото съм си взел 17ки и се чудя дали ще е много спъната!?
иначе за спъната незнам какво имаш предвид. но ако знаеш как друса по нашите пътища, ще се замислиш. аз вече започвам да търся регулируемо окачване, чух че возило по-меко от фабричните!Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеЧеститка и милион БЕЗавариини....Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениееее чак пък милион!?!?!? до живот ли да я карам?
Comment
-
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение17-ки са да, не бях виждал такива на Алфа, може да не са ригинални, но си имат лого.
иначе за спъната незнам какво имаш предвид. но ако знаеш как друса по нашите пътища, ще се замислиш. аз вече започвам да търся регулируемо окачване, чух че возило по-меко от фабричните!Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Честито колега!!! Със здраве да си форсираш италианката!!
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЕвала бате! Колата е много добра! Кажи ми само тези джанти 17ки ли са? И как ти се струва вървежа с тях. Смисъл аз в момента карам на 15ки, но за лятото съм си взел 17ки и се чудя дали ще е много спъната!?Last edited by Gattuso147; d.m.y г., 23:23.Alfa Romeo 147 1.6
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеколега а ти не разпознаваш ли пейзажа, който е на 50 метра от паркираната ти спортистка?? улица Скобелев???
Ееей, верно бре, съседе
Сега обърнах внимание
Наздраве по повода!
Comment
Comment