Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето ме и мен :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aaaaa .. колата е жестока! Евала Предполагам че е разкошотийка да пътуваш на дълъг път? БОСЕ не съм чувал, но ако е на половината добро, колкото всички говорят ... !!! Много безаварийни километри в приятна компания към желани дестинации ти желая! Само да се престраша да дойда на някоя сбирка ще се радвам да я видя на живо! Красавица, пу пу пу .. да не я хващат уруки
    "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

Е добро е...Все пак и на доста по-класни автомобили от Алфа слагат БОСЕ...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Е добро е...Все пак и на доста по-класни автомобили от Алфа слагат БОСЕ...
        Мойто е по-яко от БОСЕ-то
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от kolov Покажи съобщение
          Aaaaa .. колата е жестока! Евала Предполагам че е разкошотийка да пътуваш на дълъг път? БОСЕ не съм чувал, но ако е на половината добро, колкото всички говорят ... !!! Много безаварийни километри в приятна компания към желани дестинации ти желая! Само да се престраша да дойда на някоя сбирка ще се радвам да я видя на живо! Красавица, пу пу пу .. да не я хващат уруки
          Какво има да се престрашаваш колега .. вдигай се идвай
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

хе хе хе с моя "Икарус под прикритие" /рено меган/ само съм да паркирам до такива красавици!

Малко да се стопли, че изкарах един сериозен грип и сега съм редуцирал излизанията, че Икаруса е в бокса и може да Ви подосаждам

Comment

АУУУ много добра!!!! Да си я карраш със здраве и едни 18-ки да и залепиш!!
              AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
              AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kolov Покажи съобщение
                мерси колега на дълъг път е скучно, много е тихо и почти забравяш за пътя най-много обичам тесни пътища с много завои
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Хе хе хе .. не на мене тия/блазе ти/! Поне имаш избор когато искаш нещо напрегнато да си го намериш. Не знам твоите бивши, но моята настояща ми изправя косата дори на магистралата. Явно прекалено много искам от кола - да е стабилна и пъргава.

А за тесни пътища и много завой като чуя ... се сещам за пътя към Ягодинската пещера. Толкова е тесен пътя, че колите на всеки завой надуват клаксона за да ги чуе евентуално идващия насреща и да намали.

Comment

моите бивши са Renault 11, 1998 1.4 карбуратор Weber - ухаааа , Renault Clio 2004 - ужасната работа. Renault Модус 1.4 -, 2206, 100 к.с. (приблиизтелно) ами какво да кажа сега
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

сори, че сбърках годината на Модуса еййй
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

И мойта си ми харесва,ама твойта направо ми взе акълада ти е честита и само да те радва...
                        Ex Alfa Romeo 156 2.0TS

Comment

Working...
                        X