.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
И аз най накрая със снимки...
Collapse
X
-
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 01:45.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
-
Колега екстра ти е колата, но защо трябваше да правиш нова тема при положение, че има тема за снимки вече? Или просто да си начешаш егото като ти казват колко е красива и т.н. Заради такива теми, човек като търси нещо важно, едвам го намира дори през търсачката.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеКолега екстра ти е колата, но защо трябваше да правиш нова тема при положение, че има тема за снимки вече? Или просто да си начешаш егото като ти казват колко е красива и т.н. Заради такива теми, човек като търси нещо важно, едвам го намира дори през търсачката.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеТова не е нова тема, а първи пост на 2ра страница от съществуваща вече темаAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Колега, разделът е "Представете се"... Не мисля, че с нещо съм нарушил правилата на форума, с оглед на това че темата си ми е в контекста на този подфорум...
Не съм пуснал обява или техническо запитване, а просто снимки... - по подобие на 99% от останалите Теми тук в "Представете се".
Гараж на модел 147 мисля , че няма , ако има (посочи ми го) ще се саморедактирам и ще си преместя писанията и снимките там...
Това за егото няма да го коментирам, но знай че не е така (поне в моят случай, не знам за другите колеги постнали нови теми тук).
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолега, разделът е "Представете се"... Не мисля, че с нещо съм нарушил правилата на форума, с оглед на това че темата си ми е в контекста на този подфорум...
Не съм пуснал обява или техническо запитване, а просто снимки... - по подобие на 99% от останалите Теми тук в "Представете се".
Гараж на модел 147 мисля , че няма , ако има (посочи ми го) ще се саморедактирам и ще си преместя писанията и снимките там...
Това за егото няма да го коментирам, но знай че не е така (поне в моят случай, не знам за другите колеги постнали нови теми тук).
А и защо вместо това не беше направил 1 гараж и даже щеше да допринесеш за форума
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment