Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един нов алфист :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един нов алфист :)

Здравейте всички Нов съм във форума както и с току що купена кола. Става дума за Алфа Ромео 156 Влюбих се в колата отдавна и накрая си я купих.. сега обаче имам няколко проблема по нея но дано ги оправя по бързо Снимки.. скоро и снимки ще има И дано ми помагате с каквото можете
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Добре дошъл във клуба.Само безаварийно шофиране и безброй километри на количката.Ще помагаме разбира се които с каквото може и до колкото може.
    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Добре дошъл колега, много да те слуша хубавицата и по скоро да я си направиш, та да и се радваш максимално!!!

Comment

мерси мерси еми дано от вашите усти в Божите уши имам да сменя два носача предни и един радиатор воден И ще е кукла наистина като изключим там тия филтърчета ремъци и т.н. те са ми по джоба засега

Comment

колега добре дошъл в сектата и много безаварийни и да не поглежда сервиз. И да използвам темата ти за да обява че преди 1 час издържах изпита по кормуване
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Хаха Е значи честито и на теб дано не поглежда наистина често често сервиз Като изключим тези началните нещица които трябва да сменя

Comment

Дати е честита красавицата и добре дошъл при нас. Желая ти много безаварийни километри. Много се радвам, че от ден на ден се ставаме все повече.
              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Rahzel честито за книжката, желаяти дълги и безаварийни километри и все бързи Алфи да караш.
                sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от junior Покажи съобщение
                  Rahzel честито за книжката, желаяти дълги и безаварийни километри и все бързи Алфи да караш.
                  Мерси колега !!! Нека Господ да те чуе !!! И се извинявам за спана но не ми се правеше нова тема само за да се похвала
                  Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                  Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                  Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

честито безаварийни за колега с курмуването пожелавам ти никога да не ти дупчат синьото талонче и без акотове и много километри а за колегата с 156 цата бате тва е колата едно добро попадение безаварийна и хиляди километри без сервиз .....
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Добре дошъл и честита нова придобивка.Със здраве да си я караш и много безаварийни километри и скоро да не влиза в сервиз.

Comment

Мерси братлетаа Мерси много за пожеланията Нека се сбъдне всичко което казвате Подобно и за вас

Comment

Честито колега ,сервиз да не помирисва
                          Дай някоя снимка да я видиме
                          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                          sigpic

Comment

Така нека да върви карай готино като зимаш нещо по ново не е като чисто нова ама пак е съпер аз преди месец и малко я зех и не сужелявам
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ее снимки тия дни ще гледам да кача че то кое по напред да направя .. ужас сигурно ще е след като отстраня тези 2 проблема които имам .. Иначе да.. за тия пари съм доволен.. отдавна това исках и така за 2-3 дена ми харесва все повече и повече въпреки че още не съм усетил истинската мощ

Comment

Working...
                              X