Известие

Collapse
No announcement yet.

обслужване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• обслужване

Здравейте, колеги алфисти къде мога да си направя качествено обслужване на алфата, смяна на филтри,ремъци,ролки,смяна на масло (какво бихте ми препоръчали като масло).
    Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
    Създадена, за да впечатлява

Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщение
    Здравейте, колеги алфисти къде мога да си направя качествено обслужване на алфата, смяна на филтри,ремъци,ролки,смяна на масло (какво бихте ми препоръчали като масло).
    Selenia и Castrol аз съм с оликрон 5 В 40 4 литра 42 лева .... смяна на ремаци филтри и масла в Овча Купел в един сервиз
    Last edited by SandoOne; d.m.y г., 20:09.
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

От къде си ?
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Селения Кажи къде се намираш , за да можем да ти кажем сервизи
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
          От къде си ?
          София

Comment

София
            щом си от софия аз в кв.Овча купел на обиколната след 2 те бензиностанции топливо в посока околовръстното има 3 клетки гаражни и авточасти магазинче там си я права питай колегите те могат също да ти кажат добри автосервизи
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              щом си от софия аз в кв.Овча купел на обиколната след 2 те бензиностанции топливо в посока околовръстното има 3 клетки гаражни и авточасти магазинче там си я права питай колегите те могат също да ти кажат добри автосервизи
              D&N Сервиз... и аз там я правя. Момчетата разбират и работят доста добре според мен.
              Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
              Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
              Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

/////

Има си тема за обслужването на алфетките...
                145 QV ex.
                146 Boxer TOTAL ex.
                147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

София
                  Бягай в Lisan Service има координати в техническия раздел
                  Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                    D&N Сервиз... и аз там я правя. Момчетата разбират и работят доста добре според мен.
                    Малко по нагоре при цецо батка не в Д и Н в Три гаражни клетки от другата страна на обиколна

Ramstein - Benzin

Comment

Малко по нагоре при цецо батка не в Д и Н в Три гаражни клетки от другата страна на обиколна
                      Аха сетих се каде се намира. Добре ли бачкат там? Сори за спама...
                      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

///

А какво ще кажете за ВАНТО ТРЕЙД АУТО http://catalog.bg/product.php?company=18359&id=14097

Comment

Момчета и момичета,това е раздел "Представете се",а не раздел технически!
                          А тои е малко по-надолу http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                            Аха сетих се каде се намира. Добре ли бачкат там? Сори за спама...
                            Mи батко добре си бачкат аз нали ти каам 60 лева ми е смяната на ангренажния комплект 15 лева смяна на свещи карета сменя за 20 лева много народ ходът там и са доволни включително и аз ...

Ramstein - Benzin

Comment

Mи батко добре си бачкат аз нали ти каам 60 лева ми е смяната на ангренажния комплект 15 лева смяна на свещи карета сменя за 20 лева много народ ходът там и са доволни включително и аз ...
                              Ма ти си мераклия с тия коментари ...смислени безмислени важното е да спамиш,дали в правилен или грешен раздел няма значение нали????270 на брои от коментарите ти са пълна безмислица.
                              Ша ма прощааш пич ама аре спри се малко!!!
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                              X