Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте

Здравейте казвам се Янко и преди 5 месеца взех книжка и така фен съм на марката Алфа и искам да ми препоръ4ате какъв модел да си купя

Здрасти,добре дошъл
    Горе-долу с какви финансии разполагаш за да те опътиме към модел
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

156 спортвагон 2.4 ЖТДм феислифт
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

упътвам те по ред на номерата във възходящ ред:
        33, 75, 90, 145, 146, 147, 155, 156, 159, 164, 166

Сега по имена по азбучен ред:
        Алфета, Брера, GTV, GT, Джулия, Жулиета, Спайдър, Спринт, Суд (не претендирам за изчерпателност)

По ред на двигателите:
        1.3, 1.4, 1.6, 1.8, 1.9JTD, 2.0, 2.2, 2.4JTD, 3.0, 3.2GTA. 3.2JTS
        Last edited by trouble; d.m.y г., 23:33.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

еми заделил съм си 2000лв с много труд сега след бала 6те посабера о6те 1000 и не6то и ба6тая ми 6е додаде засега съм се спрял на 3 модела Алфа 146 1.6 16в Алфа Суд и Алфа 33 и се 4удя най ве4е между Алфа суд и 146

Comment

Първоначално публикувано от BowWow Покажи съобщение
            еми заделил съм си 2000лв с много труд сега след бала 6те посабера о6те 1000 и не6то и ба6тая ми 6е додаде засега съм се спрял на 3 модела Алфа 146 1.6 16в Алфа Суд и Алфа 33 и се 4удя най ве4е между Алфа суд и 146
            Вземи си дизелче да можеш повечко време да седиш зад волана, ако нямаш работа
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

не съм фен на дизелети мн мн а и аз работя не се спирам за това съм се спрял на тез два модела или 6те е 146 или ако се намери по запезена суд

Comment

не съм фен на дизелети мн мн а и аз работя не се спирам за това съм се спрял на тез два модела или 6те е 146 или ако се намери по запезена суд
                Какъв Суд беВзимай една 155 2.0 8v ... ако намериш такава която да се движи и след смяната на маслото ...
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Абе колега колите са коренно различни как така се чудиш коя да е ? Ти къде видя хубав Суд да се продава? Не ти ли идва малко старичка? Я дай снимки на това което конкретно си харесал Не че те отказвам от СУД но ми е малко странно да се чуди човек между 146 и Суд хахах и това за 155 дето крис каза е много прав ! Ако питаш мен дири 155 2.0 8в но не 16 в .. за тези пари това е най-доброто

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Батко 145 1.3 Боксер 90 коня евтина подръжка и лпг и слагаш и забравяш няма да сгрешиш
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      Батко 145 1.3 Боксер 90 коня евтина подръжка и лпг и слагаш и забравяш няма да сгрешиш
                      хахаха не го слушай, 1.3 гори много и ходи малко
                      Lexus Is200
                      Honda CBR 600 F4i

Comment

еми тогава отпада Суд а 146-цата ?? тя добра ли е на вървеж издръжлива ли е

Comment

Здравей за да не се набуташ при покупката спазвай няколко основни принципа :
                          1.Каквато и да си купиш бъди много предпазлив ,не купувай кола с неустановен проблем .
                          2.Внимавай с майсторите, ходи при хора които се занимават предимно с такива коли.
                          3.Преди да я платиш я закарай в сервиз за оглед и диагностика .
                          4. прочети пак 1 правило.
                          успех с търсенето.
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

еми тогава отпада Суд а 146-цата ?? тя добра ли е на вървеж издръжлива ли е
                            Издръжлива не е дума съвместима с алфа ромео..се пак има малки изключения..казвам ти ако искаш повече да караш отколкото да лежиш под нея 155 2.0 8в ама пак зависи от състоянието ... по-добре за повечко пари по-старичка и запазена кола отколкото да си мислиш че си минал тънко с по-нов модел щото после ще го платиш троино по сервизите и пак кола няма да имаш

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

еми зна4и ме 6те помоля за help гледам 4е мн колеги казват 4е 155-цата е стара но много добра зна4и да се опътя към нея

Comment

Working...
                              X