Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля

Здр на всички.
    Да се похваля с новата придобивка.Алфа ромео 156 2.0 16 ТС.Всички екстри за модела с кожа и шибидах...Първоначалните ми впечатления са много добри...Ето и малко снимки на красавицата...Но не е измита все още.

http://www.snimka.bg/album.php?album...2&pid=12324559

да ти е честита новата придобивка със здраве да си я караш
    alfa 156 1.8ts

Comment

Желая ти много безаварийни км. и да ти носи много радост.
      Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Супер е машинката, честито!
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Мерси много колеги..Едно въпросче имам за хората с чипнати атмосферки...Има ли смисъл да я чипна(реална разлика).Поне на първо четене усетих,че колата е по силна във високите обороти и след 2-ра...С тоя чип ще стане ли по пъргава в ниските обороти.

Comment

Честито колега, а и салона изглежда запазен
            Иначе моята е със същия мотор и върви на 1-ва и 2-ра, на 3-та не знам как реши че върви повече...
            На мен както на почти всички ми се искаше да въри повече и я чипосах, но разлика не се усеща. За нашите атмосферки надеждата е силов тунинг, ама за малко коне отгоре да дадеш колкото още една кола не е оферта.
            Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
            "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Колега върви и на 1-ва и на 2-ра доста обаче както ти каза като всички искам още..Поне да ме лепи за седалката здраво...Ще сложа и аз едно чипче пък да видим какво ще излезе

Comment

Честито колата изглежда супер пожелавам ти много безаварйни км и да не видиш сервиз освен за масло и филтри
                алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Бравос, много да се грижиш за нея......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Айде още една "красавица" из форума, колега много безаварийни километри ти желая и повечко приятни емоций на пътя.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Честито колега,колата изглежда идеално,със удоволствие да си я караш и много безаварийни км.От тук нататък каквото и да сложиш по колата/чип и т,н,/ се ще е в полза
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Честито и от мен

има най-голямата екстра- подлакътник
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                          Честито и от мен

има най-голямата екстра- подлакътник
                          Честита кола батко много да те радва и безаварийни километри това е колата откакто ги видях съм им голям фен Най -важното да върви
                          Last edited by SandoOne; d.m.y г., 22:43.
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Честито,колега!
                            Моята е същата 2.0 2001,ноември ,само че е с карбон!
                            Не пипай по двигателя!Тези коне са ти достатъчни!Колата върви здраво стига да я поддържаш добре!Хубаво масло!Обслужи я добре и с качествени консумативи и няма да имаш сериозни проблеми!
                            Успех!!!

Comment

Честита, ам нещо линка не сработва...
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                              X