If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ай да не съм съвсем офф........Св.Влас преди началото на сезона
Супер е, да не би да си я боядисвал/пастирал скоро И джантите ми харесват. Стискам ти ръката - напоследък е рядкост бегачка и да е с големи хубави жанти, все разни казани с 13-14ки, ако може и 12ки да сложат
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Супер е, да не би да си я боядисвал/пастирал скоро И джантите ми харесват. Стискам ти ръката - напоследък е рядкост бегачка и да е с големи хубави жанти, все разни казани с 13-14ки, ако може и 12ки да сложат
Някой предпочитат да карат с нови гуми на по-малки размери джанти, вместо с яки размери и джапанки на тях. Въпрос на приоритети...
Никой не говори за ежедневните автомобили, а за коли имащи претенции да са т.нар. "бегачки" В никакъв случай, не казвам че всяка кола трябва да е на минимум 18ка и да се карат с джапанки, терлици и тн
п.с. Има един много верен лаф - Който има брада, трябва да си има и гребенче Това, че в БГ всеки се прави и иска да изглежда в очите на хората такъв, какъвто не е- - е съвсем друг въпрос (вадиш на масата в кафенето телефон последен модел за 1500лв, а нямаш стинки да клипнеш, щот си на ваучер)...
п.с.2 Моите коли и 2-те са със 17ки, но това не им пречи да са с ДОТ декември 2012
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Никой не говори за ежедневните автомобили, а за коли имащи претенции да са т.нар. "бегачки" В никакъв случай, не казвам че всяка кола трябва да е на минимум 18ка и да се карат с джапанки, терлици и тн
п.с. Има един много верен лаф - Който има брада, трябва да си има и гребенче Това, че в БГ всеки се прави и иска да изглежда в очите на хората такъв, какъвто не е- - е съвсем друг въпрос (вадиш на масата в кафенето телефон последен модел за 1500лв, а нямаш стинки да клипнеш, щот си на ваучер)...
п.с.2 Моите коли и 2-те са със 17ки, но това не им пречи да са с ДОТ декември 2012
Охоо,малко и сменихме цвета
Спор няма,че с малките Жанти ускорява по-бързо .....ама кво ми дреме С 15-ки ми е голям грозник, и без тва е бавна,не драгаджийка..... хората махат салони мокети,а аз трупам кила от седалки и т.н
Инъче и на мен ми се карат нови 17-ки,ама "как бе младеж, как да ги сложа"....като си знаем пътищата!! А и повечко стартове в
комбинация с шпер бързо им съкращава животеца .
Дори на снимката се вижда зверския балон-резултата от дупка: гумата за коша и джантата спукана
п.с незнам как щях да го преживея ако беше на гума 300+ лв парчето.
Comment