Известие

Collapse
No announcement yet.

Красиви снимки на вашата лична АЛФА...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ангелов..нещо ти пуши колата

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Шшшш! Къде отиваш?

безумно красив автомобил !!!
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• По-малко моушън блър, малко по-лек пушек и лек блър на джантите ... и става за изложба снимката
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Айде и аз да кача

Най-накрая и моята красавица снимана!
          Attached Files
          Last edited by div0t0; d.m.y г., 14:24.

Comment

• Първоначално публикувано от div0t0 Покажи съобщение
            Най-накрая и моята красавица снимана!
            А да ти е честита бате и много безаварийни Страхотна е
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              А да ти е честита бате и много безаварийни Страхотна е
              +1

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              По-малко моушън блър, малко по-лек пушек и лек блър на джантите ... и става за изложба снимката
              Абсолютно съм съгласен с теб. Снощи много ме мързеше полусънен да я обработвам и се хванах само заради лошия Мадър-факър.
              Иначе повече си уважавам натуралните снимки, без намесата на Фотошоп като в тази серийка:

...и т.н.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• четвъртата снимка отдолу нагоре е страшна и като експозиция и като композиция!
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  четвъртата снимка отдолу нагоре е страшна и като експозиция и като композиция!

Кажи-речи всяка е такава, но втората от долу нагоре е най-яката за мене.

Супер снимки. Поздравления.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                    Кажи-речи всяка е такава, но втората от долу нагоре е най-яката за мене.

Супер снимки. Поздравления.
                    Абсолютно съм съгласен тази е най-уникалната от уникалните ти снимки
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Attached Files
                      Колкото повече набира,толкова повече набира

Comment

Уважихме и днешния изгрев
                        http://photo-zona.net/images/user433...ama6_small.jpg
                        Уникална снимка. Имам подобна на десктопа си /за съжаление не е моя/

http://picbg.net/img.php?file=fef4eeb79922094a.png
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Всички снимки са страхотни, браво , но тази за мен е най-мъжката Сори, че съм я орезелил с тоз червен кръг
                          Attached Files
                          Last edited by Peter_63; d.m.y г., 00:53.
                          Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

+1

Абсолютно съм съгласен с теб. Снощи много ме мързеше полусънен да я обработвам и се хванах само заради лошия Мадър-факър.
                            Иначе повече си уважавам натуралните снимки, без намесата на Фотошоп като в тази серийка:

...и т.н.
                            Много добре

Фотошопа е хубаво нещо, ако не се прекалява с мазането, забелязал съм, че масово хората които искат да изразят нещо по-силно прекаляват.
                            А тези снимки са с предварителен замисъл, нямат нужда от мазане.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

+1

...и т.н.
                              И на мен втората снимка ми харесва най-много като изключим рег номера че се вижда.

Но за мен, си професионален фотограф и каквото и да снимаш, ще изглежда хубаво !
                              Поклон за ентусязма ! Евала
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

+1

...и т.н.
                                Супер са, а особенно и острова Св. Иван като фон е страхотен. Свикнал съм всяко лято да го гледам по цял ден и сега ми навява хубави спомени
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X