Като говорим за първа баня ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Красиви снимки на вашата лична АЛФА...
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеПредстои смяна на фаровете...
Да колега , количката ти е супер , поне лично я видях , дори преди 3 седмици пак я видях.
А ето няколко снимки и на моята убавица , която скоро ще поразкрасяAlfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеСтопли се времето изкарахме летите джанти, пръснахме ги в черен мат и малко работа по апаратите и се получи нещо жестоко на което се кефя много..
Качеството на снимките не е велико ама толкова от телефон иначе ще направя по готина фотосесия
И един въпрос - как си направил спирачните апарати? С каква боя са пръскани и как е направен надписа?
Мерси предварително!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
С телена четка изчеткваш нагара и ръждата, шкуриш с шкурка, пръскаш с обезмаслител, почистваш добре и пръскаш с спрей (аз използвах специален спрей за спирачни апарати от Bricolag-а за 9лв ) пръскаш първи слой, чакаш да изсъхне 10тина мин,удряш втори слой и ако е необходимо и трети и накрая "затапваш" боята с безцветен лак. Чакаш го и него той съхне бързо и слагаш лепенките. А лепенките може да си ги поръчаш в рекламна агенция да ти ги направят, аз мойте ги взех от колегата rusiq86 който безвъзмездно ми ги поръча и ги прати.. Ето и снимки от работния процес:
П.С И бората на баща ми я пръснахме със син цвятAR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Мн красиви алфи ей.
За спирачните апарати са станали прекрасно колега. Спрейчето е добро, за лака може и без него, дори препоръчително, тъй като от топлината може да се опрече след няколко месеца и да почернее. Ако ползвате такъв уверете се че не се влияе от температурните повишения.
За да не е само спам:sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment