Известие
Collapse
No announcement yet.
Красиви снимки на вашата лична АЛФА...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНяколко от вчера!Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Днес поразтърках малко Паяка с отворен гюрук - утре пак...
Comment
-
Прекрасна е, Пинко, всички останали думи са излишни!
Обаче тия джанти (ако не бъркам са Борбет) според мен не са оптималното за визията на тази кола.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеОбаче тия джанти (ако не бъркам са Борбет) според мен не са оптималното за визията на тази кола.
Иначе джантите на Спайдера са Момо - т.н. Ferrari 308 Style - такива реплики са правени и от Chromodora (модел Daytona), Compomotive и от Borbet
А това е оригиналът
Ето една тема, дето се обсъжда тоя проблем
http://www.alfabb.com/bb/forums/susp...le-alloys.html
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСупер е ! И аз днес се възползвах от времето , за да покарам без таван . Пинко , твоя таван автоматичен ли е ? Има ли някакви специфични особености ?
Затварянето - същата работа, само дето е желателно да спреш на малко, за да го закопчаеш за предния джам, щото може да стане беля, ако в тоя момент нещо изскочи на пътя. Но наистина отнема само няколко секунди и не се налага нито да спираш, нито да ставаш от седалката.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСъжалявам за спама в темата ... но предполагам няма течове на вода от никъде ? Иначе добре измислено ... моята кола при скорост над 10-15 км. не сваля тавана ... и ми отнема около 20 секунди
Балиго дали тече... В слаб дъжд и скорост до 90-100 км/ч е сухо, в проливен дъжд не съм пробвал - пък и няма смисъл.
За дъждовни (и снежни) дни си имам Жип и спален вагон. Тая кола ще се изкарва само при хубаво време...Тоя гюрук е само да не ти намокри тиквата, ако те изненада дъжд...
Comment
Comment