If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може, тогава да се прекръсти темата на ''красиви очи'' И за да не ме разбере някой погрешно, алфите сами по себеси са красиви, но снимана на тротоар или в градинка..далечне прави снимката красива!
Може, тогава да се прекръсти темата на ''красиви очи'' И за да не ме разбере някой погрешно, алфите сами по себеси са красиви, но снимана на тротоар или в градинка..далечне прави снимката красива!
Това е защото си тесноглед мен пък ми харесва алфата в тон с зелената тревичка и камъчетата около нея
+ 1 за отговора на бадмадафака
Това е защото си тесноглед мен пък ми харесва алфата в тон с зелената тревичка и камъчетата около нея
+ 1 за отговора на бадмадафака
Приятел...едната снимка ти е изрязана колата и в двата края! На другата се вижда физкултурния салон на някое училище (примерно) Колата е мръсна под калниците...качеството на самите снимки отврат....думи не намирам ...
Тесноглед незнам какво значи...
Повтарям темата е КРАСИВИ СНИМКИ а не ''каквито имам''
Красотата е нещо субективно.И 2 дена да спорим няма да стигнем до разбирателство.Пък и не всеки притежава приличен апарат, за да направи хубава снимка.Съгласен съм с колегата, който твърди че темата е за красиви снимки на личните ни коли, но това което за мен и теб е красиво за другите може да не е.Вярно някой колеги са се постарали повече преди да снимат колата, но това са единици.Така че недейте да влизате в излишни спорове !
Днес щях да застана да ги снимам красавиците след като ти видях колата , но уви сетих се че след снощния дъжд не съм за фото ! Много свети колата от далеч се вижда !
П.С. Отиваме на баня ние за да не стават повече гафове
Днес щях да застана да ги снимам красавиците след като ти видях колата , но уви сетих се че след снощния дъжд не съм за фото ! Много свети колата от далеч се вижда !
П.С. Отиваме на баня ние за да не стават повече гафове
Мерси братле за следвъщият път да си подготвен там си седи колата през седмицата
Ето още малко интересни снимки на моята. Втората снимка показва, че всички органи са сменени с чисто нови! Разработката е към края и изглежда все по-усмихната. Това ще са последните смени преди промяната на външния вид!!!
Attached Files
Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта! 146 1.4 - Темпераментната друсалинда Fiat Punto 1.2 - Сефтака
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment