Известие

Collapse
No announcement yet.

Красиви снимки на вашата лична АЛФА...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тук по-красивата не е моята, но все пак
    Attached Files
    2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• ......................
      Attached Files
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• И няколко от мен
        Attached Files
        SPRINTAUTO service
        0893277773

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
          И няколко от мен
          И аз имам няколко такива
          Attached Files

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• ГоТоВи За СтАрТ
            Attached Files
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Attached Files
              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
              sigpic

Comment

• Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Боядисвана наскоро в Rock'n'Roll - не съм доволен от боята, имаше си забележки още като дойде, освен това - хем казах, че детайлите, които не са по каско, ще си ги платя, хем не ги направиха. И паркинг сензорите разкараха от задната броня, понеже Тояга през това време ги били взели за не знам какво (те пък ги сложиха накриво), ама нейсе, и без друго не видях особен смисъл от това пищяло.

Клик за голяма снимка.
                  Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                  HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

• Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
                    Боядисвана наскоро в Rock'n'Roll - не съм доволен от боята, имаше си забележки още като дойде, освен това - хем казах, че детайлите, които не са по каско, ще си ги платя, хем не ги направиха. И паркинг сензорите разкараха от задната броня, понеже Тояга през това време ги били взели за не знам какво (те пък ги сложиха накриво), ама нейсе, и без друго не видях особен смисъл от това пищяло.

Клик за голяма снимка.
                    тази кола преди около месец я видях на живо във Варна (или поне беше абсолютно същата като боя и джанти) в една пресечка до хотел Черно море. Много добра визия, браво колега
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

• Да, там ни беше хотела. То и снимката е от Варна - пристанище на езерото
                      HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

• Разочарован съм, защото... бе двете огледала са, хайде, за покрива ме разубедиха. И с тези сензори, хем го коментирахме и хоп, какво да видя, бронята като нова, ни сензор, ни чудо. То ясно, че пак ще ида и ще си кажа забележките, нямах време тогава. цени дори не съм коментирал, казах "направете каквото не минава по каско, ще си платя". В случая не съм и платил нищо (освен въздебелото каско, разбира се), но не беше идеята да си карам с олюпеното огледало. Нещо и уплътненията по вратите не ми се струват баш наред...

А за паркирането - върнахме се в София, едно ходене до Красно Село и се сдобих с драскотина от смъкнатата в локалното ограда на трамвайните линии по шофьорската врата. И аз не я пазя достатъчно, признавам без бой

Comment

• моята кола е същия цвят - Azzuro nuvolla

пазя я като очите си защото ме е страх някой бояджия да си "остави ръцете" ако се наложи. Тази боя много трудно се прави и ако искаш всичко да е перфектно по-добре да я боядисваш цялата

така че освен времето което стои в гараж, или в подземния паркинг на офиса, винаги спирам на паркинг на най-отдалечено място заради "драскачи на врати"

така, че колега, много добре те разбирам. Искаш колата ти да е перфектна и даваш всичко от себе си това да е факт...лошото е че тези които ти взимат парите, много много не ги ебе, че някой ще ги оплюе по-късно

и за да не е съвсем спам, да сложа снимки и на моята кола
                          Attached Files
                          Last edited by KirilSol; d.m.y г., 14:57.
                          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                          Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
                            Разочарован съм, защото... бе двете огледала са, хайде, за покрива ме разубедиха. И с тези сензори, хем го коментирахме и хоп, какво да видя, бронята като нова, ни сензор, ни чудо. То ясно, че пак ще ида и ще си кажа забележките, нямах време тогава. цени дори не съм коментирал, казах "направете каквото не минава по каско, ще си платя". В случая не съм и платил нищо (освен въздебелото каско, разбира се), но не беше идеята да си карам с олюпеното огледало. Нещо и уплътненията по вратите не ми се струват баш наред...

А за паркирането - върнахме се в София, едно ходене до Красно Село и се сдобих с драскотина от смъкнатата в локалното ограда на трамвайните линии по шофьорската врата. И аз не я пазя достатъчно, признавам без бой
                            Днес те видях на цариградско вечерта,много добре изглежда колата
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                              Аййййййййййй
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Empty mall

След премиерата на Expandables 2, паркинга на мола беше празен и се получи добре. Стил Тhe Driver от 70-те, който не го е гледал, да се поправи :>
                                Attached Files
                                Alfa Romeo GTV 1.8TS 144hp 2000` - Hell on wheels

Comment

Working...
                                X