Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде и моя ред да се похваля с 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дойде и моя ред да се похваля с 156-ца

Момчета дойде и моя ред да се похваля с новата си придобивка- Алфа 156, 2.0. Чувството е невероятно просто, а как върви само не е истина, ма и крака ми се оказа тежък де. Колата е в перфектно състояние, направо е бонбон- да чукам на дърво ... Колата е 99 г- регистрирана, на 90000 км които "НАИСТИНА" изглеждат реални.Салона,таблото, двигателя са нови, отзаде в багажника нищо не е пипано, рез.гума и комплекта са чистак бърсак, а и колата върви с всички италиански документи каде и кога е била по сервизи, а последното е от май месец тази година, преди около 1000км.Но както и да е, много и се кефя, и дано така да продължи всичко
    Ето и малко снимки че незнам как да кача тук.
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388511

ПП.Нещо за сбирка край Сливен не се чува да се присъединя и аз
    Last edited by Lyubo; d.m.y г., 16:59.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

... мноо арна бре Атанасе... Хайде, да си я караш със здраве и много безаварийни км.... и да пазиш честта на италянската марка като шофираш по съвест и чест!
    п.п.И какви парички ако не е тайна? Тези 10лв да не са с 3 нули отзаде???
    Last edited by sandeto; d.m.y г., 17:24.
    156 1.8 TS '98 144hp

Comment

Човече, невероятна е!!!
      Даже надписите на скоростния лост не са изтъркани!
      Честита да ти е.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от sandeto Покажи съобщение
        ... мноо арна бре Атанасе... Хайде, да си я караш със здраве и много безаварийни км.... и да пазиш честта на италянската марка като шофираш по съвест и чест!
        Мерси мерси.Трябва да сложа една тухла под педала на газта че много се уливам и много бега
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Готина е!Много безаварийни километри.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
            Човече, невероятна е!!!
            Даже надписите на скоростния лост не са изтъркани!
            Честита да ти е.
            Благодаря ти.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Малиййй... ко ти се е случило та си го докарал Вентото до такъв вид?!!! Май наистина крачето ти палаво и трябва го озаптяваш... с тухла ли не знам... ама по-лекичко го давай, че тези новите 155 коня мноо рипат!!!
              156 1.8 TS '98 144hp

Comment

Първоначално публикувано от sandeto Покажи съобщение
                Малиййй... ко ти се е случило та си го докарал Вентото до такъв вид?!!! Май наистина крачето ти палаво и трябва го озаптяваш... с тухла ли не знам... ама по-лекичко го давай, че тези новите 155 коня мноо рипат!!!
                Ами един кълвач, изкочи от една бензиностанция без да ма изчака да мина и се стигна до тук. Иначе Алфичката си я къткам, по магистралата я настъпах, но днеска като ходих до Ямбол- беше кротко 80-90км. Колко ми свиркаха ако знаеш ама хич не ми пука, че ценното съдържанието много бързо свършва.От София сложих 60 лв бензин (30 литра) и до сливен преди минералните бани ми светна крушката.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Бензинка, двойка, какво му трябва да човек - иначе италианчето явно я е кътало, и нашия джамбазин се е олял с връщането на километрите, 90к за 10 години, тоя само до магазина трябва да е ходил с нея......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Май модераторите ще ни мъмрят и ще местят темата в общи приказки така като гледам... Иначе сипвай й хубав бензин, капризни са 156-ците... моята например с '98 от ЛукОйл не върви никак добре... но като сложа 100 от ОМВ или ЕКО перка здраво. И разхода ме кефи... около 6,9-7л/100км ако карам почти пенсионерската по магистралата (120 макс) иначе пусна ли я 150-170км/ч... отлитам автоматично на 11-12/100
                    156 1.8 TS '98 144hp

Comment

Честита да ти е, много безаварийни. Колата наистина изглежда много добре, ама тия ключове нещо не ми мязат на такива от 156 Незнам може и да бъркам, ама ми направи впечатление

Искам и друго да питам: Всички ли 156ци заводски излизат с черните ленти по броните, или има изключения когато те са боядисани в цвета на колата. Моите са боядисани, на някои други също съм виждал,с боядисани изглежда по-добре, ама ме съмнява че от завода едва ли излизат така и мойта е пребоядисвана

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                        ..... така и мойта е пребоядисвана
                        Мисля че 2х2 = 4
                        Нищо, ако е направено добре какво ти пука...
                        156 1.8 TS '98 144hp

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                          Всички ли 156ци заводски излизат с черните ленти по броните, или има изключения когато те са боядисани в цвета на колата
                          Принципно моделите произведени през и след 2002 година идват с аксесоарите по бронята в цвета на купето и огледалата в цвета на купето. Интересното е, че на моята която е с два месеца по-стара и все още е с първото табло, броните също са изцяло в цвета на купето.

Edit: честито на новият собственик! 2.0 е един прекрасен двигател, но тежеста на десният ти крак ще е силно обратно пропорционална на тежеста на резервоара Да си я караш със здраве!
                          Alfa Romeo 156 Sportwagon Selespeed '01 Distinctive

Comment

Тя нова бре колега честито
                            ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Бензинка, двойка, какво му трябва да човек - иначе италианчето явно я е кътало, и нашия джамбазин се е олял с връщането на километрите, 90к за 10 години, тоя само до магазина трябва да е ходил с нея......
                              Ами незнам дали е връщал по сервизна книжка която е минала на преглед и смяна на консумативи е март 2009 година, с документи от там.Но нищо вече не е сигурно. Като си купим от магазина (дано някой ден- пожелавам го на всеки) ще им знаем реалните км.
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Working...
                              X